İZMİR KUŞ PİYASASI ( ŞEVKET ÇAĞLAR )

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
bu gün yine öğle saatlerinde yine satılık bir üretimhane haberi geldi . üretimhanesini satan şahıs aynı zamanda kuşlarını perakende olarak petshop unda satıyordu.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
kuş fiyatlarını boşverin arkadaşlar, akşam çok acaip birşey oldu...saat 8 gibi izmirden halam aradı ve aynen şöyle dedi - Maya'ların takvimine göre yarın dünyadaki yaşam sona eriyormuş, yani 2012 yılı, (ve tersden okuyunca) 12 ayın 20sinde ve bu nedenle önlem alıp almadığımızı sordu. Kendisi bugün alışverişe gidip 2 ay yetecek kadar erzak stoklamış ve kredi kartlarının limitlerini gümletmiş  :D Dediğine göre Karşıyaka Şemiklerde millet deli gibi alışveriş yapıp erzak stokluyormuş.

Bu işe ne diyorsunuz dostlar  :D
:))) Abi walla Balçova tarafı gayet sakin, sanırım biraz tepede olduğumuz için kimse sallamıyo :)
Şaka bir yana insanlar gerçekten korkuyor, kimse korkuyorum demiyor ama krkuyor :) Bakalım yarını bir atlatalımda 21 ini düşünürüz artık :))

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Arkadaşlar daha üretilecek çok MuhabbetKuşu var. Çalışkan, dürüst olalım; Zekamızı kullanalım, üretimde kaliteyi arttıralım. Mayalara da inanmayalım..

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Arkadaşlar daha üretilecek çok MuhabbetKuşu var. Çalışkan, dürüst olalım; Zekamızı kullanalım, üretimde kaliteyi arttıralım. Mayalara da inanmayalım..

+++++++100  :)

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:

+1oooo

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
allah allah adamlar birşey uydurdu herkes nasılkorktu demi allah ayetinde bize cenneti ve cehennemi ne kadar açık anlatıyor ama çevremize vede kendime bakıyorum sanki hiç ölmiyeceğim neyime güveniyorsam sizleri tenzih ederek söyliyorum allah beni ve nefsimi ıslah etsin allahım bana mafiret etsin inşallah dua edin :(