İZMİR'DE ÜRETİM YAPAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
  Sevgili üretici arkadaşlarım gelin birleşelim.Birleşelim derken maliyetlerimizi azaltmak için toptan aynı yerlerden yem mama vs. alalım  ne dersiniz?? Çok sayıda aldığımız her kalemde fiyatlar ototmatikman düşecektir bunu unutmayın. Varım diyen arkadaşlar varım yazsın ben not edip birgün toplantı ayarlayayım neler yapabileceğimizi konuşalım.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Murat abi Çok güzel bir düşünce bende varım. Şevket abi ve Alpay abi de böyle birşey yapmanın peşindeler  İzmir üreticileri için Ufak bi toplantı oldu sanırım ama ben katılamadım o zaman işler yoğun diye. Bence onlarlada bi görüş ki. Bilgiler çoğalsın ve Dahada güzelleşsin.

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Şevket kardeşim ben daha önceki topikteki konuyu gördüm.Buraya kopyalamışsın.Ben bu başlıkta maliyetlerimizi azaltmak için bir girişimde bulundum.Yani demek istediğim tam anlaşılmamış.Ben toptan yem alalım en azından diyorum.Geçenlerde 10 çuval yem alınca indirim yaptılar.Düşünsene 100 çuval alsak hep birlikte baya bir indirim yapıyorlar.Benim anlatmak istediğim bu.Tek bir toptancıyla anlaşırız ve toptan yem mama ve diğer mama malzemeleri vb. gibi ihtiyacımız olan şeyleri alırız.