İzmirden Emrah

emrah gencer

Üyemiz
Web sitesi
greatholidayguide.blogspot.com
Adı
Emrah
Soyadı
GENCER
S.A.
Merhaba abiler kardeşler,
Ben İzmir'den Emrah GENCER yaklaşık 1,5 - 2 yıl önce ilgi/merak amaçlı 1çift yerli kuş almıştım (tabi o zamanlar türünün yerli olduğunu bilmiyordum) gel zaman git zaman merakım hobiye dönüştü ve 7 çifte evimde köşe ayırmış buldum kendimi (bu arada kardeş kardeşe çiftleştirmenin sakıncalı olduğunu bilmeden bu konuya dikkat ettiğim için şanslıymışım)
Artık bu hobimi hem bir ek gelir kaynağına çevirmeyi hemde bu zamana kadarki acemi üretim teknik ve tecrübelerimi sizin gibi değerli arkadaşlarla paylaşmak artırmak istiyorum.

nuse14

Uzman Üyemiz
hoşgeldin  emrah  kardeş  izmir,n  neresindensin

emrah gencer

Üyemiz
Web sitesi
greatholidayguide.blogspot.com
Adı
Emrah
Soyadı
GENCER
Hoş Bulduk hobi köşemi yavaş yavaş mini üretimhaneye çevirmeye çalışıyorum yakında resimlerini paylaşıcam. İzmir hatayda oturuyorum sanırım en yakın üretici arkadaşlar Buca'da bulunuyor daha yakında üretici arkadaşımız var mı?

gungor

Yeni Üyemiz
hoş geldin emrah bende tireden yeni sayılırım üyelik eski de aktif değildim şimdilik 25 çiftlik üretim yapıyorum arttırmayı düşünüyorum ileriki günlerde de paylaşımlarım olacak şu an pazar sıkıntısı yaşıyorum

evrenakbunar

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Evren
Soyadı
AKBUNAR
Emrah GENCER' Alıntı:
Hoş Bulduk hobi köşemi yavaş yavaş mini üretimhaneye çevirmeye çalışıyorum yakında resimlerini paylaşıcam. İzmir hatayda oturuyorum sanırım en yakın üretici arkadaşlar Buca'da bulunuyor daha yakında üretici arkadaşımız var mı?
evet var ben Susuzdede'de oturuyorum