İZMİRLİ ÜRETİCİMİZ ALİ ÜNAL'IN ( Alişimin ) MEKTUBUDUR / Bilal ERDEM

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Canım kardeşimin bana canı gönülden dayımm diyen ve yokluğunu her zaman yüreğimde hissettiren  Ali Ünal'ın mektubu...

Selamın aleyküm çok değerli üretici abilerim ve kardeşlerim 4 nisan 2013 tarihinde silahlı çatışmadan dolayı tutuklanarak cezaevine girmiş bulunuyorum.. maalesef olay biraz büyük dosyamda gizlilik kararı olduğu için mahkemeye çıkacagım tarıh bellı degıl. belki 5--6 aya kadar belkıde daha uzun bi sure aranıza katılamayacagım.. bu mektubu yazmamdakı sebep sızlerı bırer aıle bıreyı olarak gördüğüm için bilgilendirmek istedim ..elbet birgün kaldıgımız yerden aranıza donecegım .. şuan evimde Ailem tarafından itina ile bakılan daha önce üretimhanemde bulunan çok degerli damızlıklarımdan ürettıgım ve içlerinden en vasıflı olanları kendıme ayırdıgım 20 adet 2013 bilezikli show yavrularım 25 takım damızlık goldım 30 adet goldi yavrularım ve 5 takım java ıspınozum beni bekliyor ..kuşlarıma ve siz değerli üretici abilerim ve kardeşlerime biran önce kavuşabilmem için sabırsızlıkla gün sayıyorum ...beni tanıyan tanımayan ailemize yeni katılan tüm değerli dostlarıma saygılarımı iletiyorum ALLAH'a emanet olun ....MEKTUP,FAX,APS adresimm buca E tipi kapalı ceza evi eski bölüm 5 buca ...izmir ALİ ÜNAL .....

Bana yazmış olduğu mektup da sizleri de unutmamış...
Yukarıda yazılı olan adrese mektuplarınızı yazıp gönderirseniz manevi desteğinizi eksik etmemiş olursunuz.İçerisi zordur, çok iyi bilirim...
Öyle ya da böyle hatasıyla günahıyla biz bir aileyiz ve bunu her alanda hissettirmeliyiz.
Bir an önce aramıza dön kardeşim Ali'm...
Selam ve Dua ile Bilal ERDEM

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Allah kurtarsın . Kuş sevgisini her yerde yaşayabiliyor . Tez zamanda sevdiklerine kavuşması dileğiyle

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ben tanımıyorum dediğiniz kişiyi ama canlıya hürmeti olan içinde canlı sevgisi yatan insanlar kolay kolay başkalarını incitemezler diye düşünüyorum.

İnsanlar hatalar yapar, suç işler, isyan eder, başkaldırır, dolmuşa gelir, bir anlık öfke ile hareket eder, inandığı şey bazen yalandır yalanın peşine düşer, kolay para için hırs yapar, devletine nankörlük eder, nefsine yenilir kadınları kızları oğlanları rahatsız eder, ailesini katleder, örf der kardeşini vurur, davam der kardeşini vurur, kardeşi kardeşe vurdurur, bazen ailesi it gibi yetiştirir o çevrede saygın  olmak için  adamlığına kavuşamaz serseri yaşar bela olur milletin başına ne kadar bela ise o kadar saygındır kendi gözünde. Kimisi gözünü kırpmaz başkasının evladını evlad yerine koymaz alır canının, bazılarıda acımaz uyuşturucu satar gençlere bir genç değil bin aile öldürür. Kiminin de kaderinde vardır olmayacak şey başına gelir kendisi kadersizdir. Kiminide içki azdırır yapmayacağı kişi olup yapmayacağı işi yapar. 

Neden, güç için, para için, saygınlık için, kibir  yüzünden, ait olma duygusu yüzünden, kimiside zevk için yapar.

Bazılarıda birilerinin yaptığı hataları öder, mağdurdur, kimisinde öyle yangınlar kalırki ömür boyu sürer. Ömrü boyunca hürdür ama bir değil bin hapislik acı ile yaşar. Zulme uğrayanın ahından Cenabı Allah hepimizi korusun.

Ben öyle inanıyorumki KUL HAKKI alana ALLAH bile yardım etmez kulun hakkını
kuldan alacak insan.

Dua ediyorum ki İNŞALLAH tüm kötü yola düşenler, düşürülenler PİŞMAN olur ve tertemiz evlerine dürüst bir hayata dönerler. Kendi ailelerininde yüreklerine yaktıkları acıyı, utancı silerler.

Yok hatasından vazgeçmeyenler ise dönüşü zaten ALLAH a olacak. ALLAH iyilerden uzakta beter etsin onları.

Bir de bu işin mağdur tarafı var. ALLAH onların yar ve yardımcısı olsun. Kimse zulmü haketmiyorlar. Acımayana Allah acımasın, Pişman olana da Allah hidayet versin.

Söylediğiniz kişiye geçmiş olsun Allah Hidayet versin. Hem kul, hem Allah af etsin diyeyim.

Saygılarımla.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Allah yar ve yardımcın olsun tez zamanda ailemize geri dönersin inşallah

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Allah her zaman doğruların yanındadır.Geçmiş olsun dileklerimi sunar,Tez zamanda aramızda olasını temenni ederim.Ali kardeşimizle bir türlü irtibata geçebilipte her hangi bir ihtiyacı olup olmama durumunu buradan paylaşacak arkadaşlarımız olursa elimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalırım kendi payıma