jako papağanım ayakta duramıyor lütfen yardım (resimli)

mrsivaslı

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
mert
merhaba arkadaşlar 1 ay önce istanbuldan jako aldım.jakom 3 yaş üstü.kısa zamanda kafasını kaşıyabildim.son 2 haftadır ayaklarının  pullarının döküldüğünü ve  beyaz beyaz lekelerin olduğunu gördüm.ayak eklem yerleride şişmiş durumda.gün boyu resimdeki gibi durup o şekilde uyuyor. ayaklarına  nasıl bir tedavi uygulamalıyım aydında öğrenciyim ve kuştan anlıyan veteriner hiç yok yardım edermisniz

http://s1306.hizliresim.com/1b/6/nvc53.jpg
http://k1306.hizliresim.com/1b/6/nvc7y.jpg

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
hocam maşaallah papağanınız çok güzel. sorunuza cevap verecek bilgim yok ancak size tavsiyem; profilinizde İstanbul'da yaşadığınız yazıyor, o kadar para ve emek verip almışsınız bu güzel kuşu, vakit kaybetmeden kuşunuzu Avcılar'da bulunan İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürmeniz. ücretler çok makul, muhabbet kuşu için sadece 5 tl muayene ücreti alıyorlar, jako için de çok fazla isteyeceklerini sanmam.

mrsivaslı

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
mert
istanbulda yaşıyorum ama aydında öğrenciyim.istanbulda olsam keşke:( teşekkür ederim yorumlaırnız için

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,
Ali bey kardeşim, Düzenli olarak Sabah güneş doğarken 06,00 / 11,00 arası 10 gün kesintisiz Güneş görmesini sağlayın,(Hava Ceryanına maruz kaldırmadan).Tüneğini Doğal dut yada meyve ağacından yapın.Bu 10 gün Suyuna kaliteli bir Kalsiyum sıvı yada toz karışımı verin.
Geçmezse tekrar haber verin(100 de 98 geçecektir, İlaç önereyim.
Saygılar.

mrsivaslı

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
mert
mantardan şüphelendiğim için oceral adlı mantar kreminden 1 hafta sürdüm ama beyaz lekeler ve şişlik geçmedi.teşşekür ederim yorumunuz için 1 aydır bende olan jakom hiç kalsiyum bloğundan yemedi.sıvı kalsiyum takviyesi derken ismini veriirmisniz hemen yarın alayım kaliteli olursa sevinirim

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
TÜNEKTE DURMAKTA ZORLANIYOR İSE TÜNEĞİ DAHA AŞAĞILARA ASMANIZI
YEM SU ULAŞIMINI KOLAY HALE GETİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM
AYRICA DIŞKISI HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ İYİ OLUR