JAVİ MARKUS SLANİNS CAMELOTDUNEHİTEHT MOHİKAN ARCULAK TÜRKELCHUC TANIYANLARIN Y

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BAŞLIKTAKİLER HARFLERİN YANYANA GELMESİNDEN OLUŞAN LİNK İSİMLERİ AYNEN SAHTEKAR DÜKKANCILAR GİBİ ÇİFT KAPILI GİBİ ADAMLARIN ÇOGUNUN İSMİ NEREDEN KATILDIĞI BAZILARIDA KENDİ İSİMLERİ HOŞLARINA  GİTMİYORKİ  KUŞUMA ŞU OLDU YARDIM SEN SİTEYE NE VERDİNKİ NE İSTİYORSUN AMA İŞİ GÜCÜ BIRAKIP ADAMLARIN LİNK İSİMLERİNİ KENDİ İSİMLERİNİMİ TAKİP EDECEĞİZ BİZ ÜRETİCİYİZ EN AZIMIZDA 50 60 TAKIM VAR NASIL OLSA HER GÜN İÇİNDEYİZ BU GÜN OLMAZ YARIN OLUR 1 2 TAKIMLA NE ÖĞRENECEKSİN BİRDE ,SMİNİ SAKLIYOR BİLGİ PAYLAŞMAYI İSTİYOR ÖZELDEN MESAJ ATIYORSUN ADINI SORMAYA BİRDE UKALALIK YAPIYOR BUNDAN SONRA HER LİNK İSMİNE AMBORGO VAR SLM

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Abi ben bu tür kişilerin sorduğu sorularda acizane bilgilerimi iletmeyeceğim. Herkes bu şekilde yaparsa eminim onlarda kendilerini düzelteceklerdir. Bune ya haçlı ordusu gibi. Müslüman adlarına kıranmı geldi.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Abi ben bu tür kişilerin sorduğu sorularda acizane bilgilerimi iletmeyeceğim. Herkes bu şekilde yaparsa eminim onlarda kendilerini düzelteceklerdir. Bune ya haçlı ordusu gibi. Müslüman adlarına kıranmı geldi.