JUMBO ALACAĞIM YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ömer ADAM' Alıntı:
Abdullah abi bu takımdan yavru alsan bile umduğun yavruyu alamazsın %80 küçük çaplı spangle yavrular alırsın vasıflı yavru vermez bu çift bana sorarsanda üretim içinse bu çifte hiç bulaşma derim zevkine ise sen bilirsin...
Anne baba jumbo olsada küçük yavru verebildiğini yeni öğrendim. Onu anladımda bu çift için %80 oranı vermenin nedenini merak ettim. (Öğrenmek için soruyorum yanlış anlama.)

jumbocu_tuncay

Takipçi Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
göçtü
GENEL YORUMLARA BAKTIMDA KİMİ ÜRETİMCİLER GÜZEL YAZILAR KİMİLERİ 300 EDER YOK 5 TANE O FİYATA KUŞ ALIRSIN KİMİ VASIFSIZ YAVRU VERİR.ARKADAŞLAR KİMSE İLE İDDAA ETMİYORUM AMA BU OLUMSUZ YORUM VERENLER İÇİN SÖYLÜYORUM SİZİN BİLDİGİNİZ KADAR BENİM GİTMİŞLİGİM VAR. BU TÜR YAZILARLA ANCAK ACEMİ VE Bİ O KADARDA ÜRETİMCİ DEGİL HOBİCİ OLDUGUNUZU GÖSTERİRSİNİZ. FİYATIM KUŞDAN ANLAYANLAR İÇİNDİR. 300 DİYEN ARKADAŞ BUYURSUN GELSİN GETİRSİN KARŞILATIRALIM TAKIMLARI

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
500 lira iyi para, ben olsam üzerine 100 daha koyar gidip iyi kana sahip 2 dişi 2 erkek jumbo yavru alırdım ve kendim büyütürdüm.

"Hazır Çift" ler herzaman okadar da hazır olmayabiliyor dostum.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
500 lira iyi para, ben olsam üzerine 100 daha koyar gidip iyi kana sahip 2 dişi 2 erkek jumbo yavru alırdım ve kendim büyütürdüm.

"Hazır Çift" ler herzaman okadar da hazır olmayabiliyor dostum.
+1

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Anne baba jumbo olsada küçük yavru verebildiğini yeni öğrendim. Onu anladımda bu çift için %80 oranı vermenin nedenini merak ettim. (Öğrenmek için soruyorum yanlış anlama.)
Abi ince tüylü kuşlar bunlar bunların eşleşmesinden alacaın yavru seni tatmin etmez onu demek idtiyorum yerli yavru vermez elbette ama güzel yavru alamazsın

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ömer ADAM' Alıntı:
Abi ince tüylü kuşlar bunlar bunların eşleşmesinden alacaın yavru seni tatmin etmez onu demek idtiyorum yerli yavru vermez elbette ama güzel yavru alamazsın
Peki bunlar gibi yavruyu nasıl çiftlerden alabiliriz ?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bendeki şow jumbo çift çekoslavak sbüyüklüğünde yavru verdiler olabiliyor öle şeyler