- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
Erçin ÖZKAN' Alıntı:Maşallah
Erçin ÖZKAN' Alıntı:Maşallah
Benim özel bilezigim.. ben özel bilezik kullanıyorum.. adım soyadım tlf num var.. farklı kanları ayırmak icin farklı renklerde kullanıyorum.. bu sekilde kanlar karışmıyor takip etmek daha kolay oluyor..İsmail ERHASAN' Alıntı:Abim Maşallah. Güzel hayvan ama ayağındaki bilezik kanı ayırmak için mi? Yani renk bileziği mi? 2013 bileziği değil de?
cok tsk ederim.. kardeşleride var yakın zamanda onlarıda ceker yüklerim.. kardeşler mavi spangileMehmet GÜL' Alıntı:Maşallah çok güzel gerçekten Allah uzun ömürler ve tüyleri kadar yavrular versin inşallah.
Mehmet GÜL' Alıntı:Maşallah çok güzel gerçekten Allah uzun ömürler ve tüyleri kadar yavrular versin inşallah.
tsk ederim.. salmamız bitme aşamasında.. yavru altında kafeslerde kuslarımız var onlarda yavrularını yeme dusurdukten sonra salma üretimine devam edecegiz..Volkan GAYDAN' Alıntı:maşallah birader çok güzel tüyleri kadar yavru alırsın inşallah.Salma üretim planın ne oldu başladınmı
cok tsk ederim.. buyrun gelin ucakla 1 saat uzaktasınız.. misafirim olun.. kapım herkese acıktır..Burak SİPAHİ' Alıntı:ya sen bu işi biliyorsun behzat usta maaşallah hayranlıkla kuşlarını takip ediyorum keşke yakın şehirde olsaydın da şu üretim haneni bir gezme imkanım olsaydı
maaşallah