Jumbo Muhabbet Besleyenler Baksın Lütfen :S

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Arkadaşlar bende bir çift jumbo muhabbet var maşallah sağlık yönünden hiç bir sıkıntıları yok,bakımları eksiksiz.... Şimdiye kadar 2 kafes değiştirdiler ve her kafes değiştirdiklerinde tüye girdiler ancak kafeslerin yeri aynıydı sadece kafes değiştirdiler.. Sürekli tüyde olmaları normalmi? 2. sorum ise -lütfen bu sorumu atlamayın - oldukça kaliteli forumda önerilerin bir yem kullanıyorum uzun zamandır.. Bu kuşlara ağır gelmiş tüye sokmuş olabilirmi tavsiyeleriniz nelerdir.. Bu hobiden soğumaya başladım  yardım :S

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sizde biliyorsunuzdur, yinede hatırlayayım
mamayı ne sıklıkta veriyorsunuz?
mamada neler var?
yem ne veriyorsunuz? neler var?

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Mamayı haftada bir veya hiç... Yem de ne ararsan var  deli nature markası

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kafesi hangi aralıklarda değiştirdiniz kullanığınız yemin tüye sokma ihtimali olduğunu sanmıyorum,tüye girme sebepleri şöyledir,1,olağan mevsimsel tüy değiştirme,2.fazla nijer verme,3.fazla vitamin verme 4.stres. ayrıca bu aylar tüy döküm ayları şuan benim neredeyse bütün kuşlarım tüyde.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
kafesi hangi aralıklarda değiştirdiniz kullanığınız yemin tüye sokma ihtimali olduğunu sanmıyorum,tüye girme sebepleri şöyledir,1,olağan mevsimsel tüy değiştirme,2.fazla nijer verme,3.fazla vitamin verme 4.stres. ayrıca bu aylar tüy döküm ayları şuan benim neredeyse bütün kuşlarım tüyde.
  +  özellikle  büyük kafesten küçük kafese geçildiyse  kesinlikle tüye girerler....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
[kafesi hangi aralıklarda değiştirdiniz kullanığınız yemin tüye sokma ihtimali olduğunu sanmıyorum,tüye girme sebepleri şöyledir,1,olağan mevsimsel tüy değiştirme,2.fazla nijer verme,3.fazla vitamin verme 4.stres. ayrıca bu aylar tüy döküm ayları şuan benim neredeyse bütün kuşlarım tüyde.

+  özellikle  büyük kafesten küçük kafese geçildiyse  kesinlikle tüye girerler....+1

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
küçük kafesten büyüğe geçtiler... mevsimsel demek ki,teşekkürler cevaplar için

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
[kafesi hangi aralıklarda değiştirdiniz kullanığınız yemin tüye sokma ihtimali olduğunu sanmıyorum,tüye girme sebepleri şöyledir,1,olağan mevsimsel tüy değiştirme,2.fazla nijer verme,3.fazla vitamin verme 4.stres. ayrıca bu aylar tüy döküm ayları şuan benim neredeyse bütün kuşlarım tüyde.

+  özellikle  büyük kafesten küçük kafese geçildiyse  kesinlikle tüye girerler....+1