jumbo muhabbet üretimi ve bakımı

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Reyhan bey, tavrınız.
  "Cevap istiyorum; hemen istiyorum" tarzında olmuş..  Zorlaştırdığınızın farkında mısınız ?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Reyhan bey size yardım eden arkadaşlarımız ustalarımız olmuş fakat konu başka yerlere dönmüş 118 18 i ararım, 2 kişiye teşekkürler demişsiniz sitede yeni sayılırsınız belli ama sitede zaman geçirdikçe ustalarımızı tanıyacaksınız klavyelerinden çıkan yazıların ALTIN değerinde olduğunu yakın zamanda anlayacaksınız  Şahin abi size en güzel yardımı yapmış arayın üreticileri yardım ederler demiş kendinide dahil ederek Galiba jumbo muhabbet kuşu besleme üretme niyetindesiniz konunuza cevapla alakalı sabır gösteremediğiniz için jumbo üretmenizde sabır göstermeniz zor gibi  hemen net ve hızlı cavaplar beklemişsiniz .JUMBO demek sabır demek çoğu arkadaşımız forumdada araştırırsanız görürsünüz 3 yavru alacam diye bende dahil ağzımız açık bekliyoruz kendimize bakmaya zaman bulamıyoruz bazen onlara bakmaktan zaman harcamaktan normal kuşa benzemez hiçbirzaman .Yazılanları yorumları yanlış anlamayın sitede zaman geçirdikçe bütün arkadaşların ALTIN  gibi insanlar olduklarını anlayacaksınız .Saygılar