Jumbo Muhabbet yaşı

yuce83

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yüce
Arkadaşlar dün akvaryumcudan Jumbo muhabbet aldım. Sizce muhabbet kuşumun yaşı nedir. Ve geldiğinden beri pek ses çıkarmayıp sadece uyuyor sizce bir sorunu var mıdır? Tavsiyeleriniz olur mu? Teşekkürler.

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Hayırlı olsun. Erkek, 50-60 günlük civarı gördüğüm kadarıyla.Biraz ellemeyin etrafı gözlemlesin, açılır sonrasında.

yuce83

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yüce
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanırım bu yaş kuşu eğitmek için güzel bir yaş :)
Peki bu kuşun türü nedir, yani Jumbo İngiliz fakat, mavi kafa mı, spangle mi vb? benimkinin türü nedir?

yuce83

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yüce
İlk resimde kafasındaki küçük nokta için mi mantar dediniz? Eğer oysa ne yazık ki getirirken ben yaraladım

mehmet öztürk

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
öztürk
kardeşimn kusunda mantar var mantar ılacı al sur ona gaga cevresine yoksa ılerler

yuce83

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yüce
Mehmet bey, oktay bey kuşda mantar olduğuna emin misiniz? Ve nasıl anladınız ileriki dönemlerde tekrar çıkarsa anlamak için soruyorum.
Hangi ilacı almalıyım öneriniz olurmu?  Şimdiden çok teşekkür ederim

yuce83

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yüce
Gökhan bey 3-4 aylık olduğuna emin misiniz. Ali bey 2 aylık demiş ben de öyle biliyorum? Vazelini hemen deniyeceğim. Ne kadar süre sürmem gerekir?

yuce83

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yüce
Arkadaşlar bu kuş orjinal jumbo mu yoksa kırıklık var mıdır??

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Kuşunuz yerliden biraz daha iri, İngiliz diyebiliriz ama Jumbo değil, yaş olarak en az 5-7 aylıktır. 1 yaşı  yaşı civarı gibi duruyor. Öyle abartılacak bir mantar olayıda yok. Gaga çevresine çok az vazelin sürmeniz yeterli. İyi bakarsanız kuşa ötmesi felan iyileşir. Spangle mi diyede sormuşsunuz, spangle değil, normal. Mavi renkli

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Kuşun ceresi mavileşmiş ve alnındaki çizgiler gitmiş, gözünde halka henüz yok, bence 4-5 aylık var, ayrıca İngiliz de değil, kırığa benziyor...

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
3 aylık civarı erkek normal mavi ve jumbo kırığı olma ihtimali var maşalalh güzel kuş

yuce83

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yüce
Satan kuşçu jumbo diye 100 liraya sattı. O zaman sanırım kazık yedim:(  normalde jumbo yavrularının fiyat aralığı ne kadardır acaba

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan YÜCE' Alıntı:
Satan kuşçu jumbo diye 100 liraya sattı. O zaman sanırım kazık yedim:(  normalde jumbo yavrularının fiyat aralığı ne kadardır acaba
petshoptan aldığınızı belirtiyorsunuz
100 tl fiyat bu kuşa göre (petshop fiyatı) normal bir fiyat,
kaldıkı buradaki üyelerin birkısmıda bu ve buna benzer kuşlarıda aynı fiyat isteyerek satıyorlar,
kuş daha küçük, hele bi yaşını doldursun gerçek iriliğine kavuşur...

yuce83

Yeni Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yüce
Mert AYDIN' Alıntı:
petshoptan aldığınızı belirtiyorsunuz
100 tl fiyat bu kuşa göre (petshop fiyatı) normal bir fiyat,
kaldıkı buradaki üyelerin birkısmıda bu ve buna benzer kuşlarıda aynı fiyat isteyerek satıyorlar,
kuş daha küçük, hele bi yaşını doldursun gerçek iriliğine kavuşur...
Cevabınız için çok teşekkürler. Peki ben GERÇEK. Ve de SAF erkek bir yavru jumbo muhabbet ankara da nerede bulacağım. Nasıl gerçek jumbo olduğunu anlayacağım şaştum walla:)

ErolDSV-ALMAnya

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Baskal
Hakan YÜCE' Alıntı:
Cevabınız için çok teşekkürler. Peki ben GERÇEK. Ve de SAF erkek bir yavru jumbo muhabbet ankara da nerede bulacağım. Nasıl gerçek jumbo olduğunu anlayacağım şaştum walla:)
Direk olarak üreticiden anne ve babasInI görerek alabilirsiniz.

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
Özellikle ankarada safkan kus bulmak hıcte zor degıl cok degerli abilerimiz var.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Burada verilmiş ilanlari kontrol edin ve ayrıca bunun gibi sayfa açarak ankarada yavru Jumbo aradiginizi belirtin, birçok satici arkadaşa ulaşabilirsiniz.