Jumbo Muhabbet

AFiLLi

Yeni Üyemiz
Adı
Çağrı
Soyadı
IŞIK
Arkadaşlar merhaba jumbo muhabbetimi alalı 2 gün oldu.Orjinal mi Kırma mı bilmiyorum hoşuma gitti aldım.Satıcı 1 1.5 yaş arasında dedi.Üzerine gidince kafesin dibine inip olduğu yerde dönüp duruyor.Kafesten salınca kendini duvara çok sert çarpıyor ve yere düşüyor kafası genelde hep aşağı doğru bakıyor acaba bir sorunu mu var ? Resimlerini aşağıya ekliyorum Saygılar

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
hayırlı uğurlu olsun kuş jumbo değil kırık

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
HAYIRLI OLSUN. KUŞ İNGİLİZ. RESİMDE GAYET NORMEL GÖRÜKÜYOR ANCAK HAREKETLERİ ANLATTIĞINA GÖRE NORMAL SDEĞİL.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
hayırlı olsun siz pek dışarı salmayın çarpma sonucu tramva geçiebilir

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Hayırlı olsun. Alalı 2 gün olmuş hemen salıvermişssiniz. biraz ortama alışması için süre verin.

AFiLLi

Yeni Üyemiz
Adı
Çağrı
Soyadı
IŞIK
arkadaşlar yorumlarınız için teşşekkür ederim sizce bu orjinal ingiliz mi yoksa jumbo ingiliz kırması gibi bişey mi ? yaşı hakkında kimse bişey dememiş satıcı 1.5 yaşında demişti.Bu arada kuşu 50 tl ye aldım fiyatlarını bilmiyorum pahalı mı ucuz mu ? kafası hep aşağı doğru bakıyor bu normal mi bir kuş hiç sağına soluna yukarıya bakmazmı ? kafesten çıkınca uçuyor çarpıyor ve taş gibi yere düşüyor yani başka bir sorunu var gibi ustalardan yardım bekliyorum saygılar

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yeni ortamına tamamen alışmadan kafes dışına çıkarmayın.  Yeni bir ortama geldiği için anormal davranışlar göstermesi ve ürkmesi normal.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
kuş sağa sola bakmıyor sadece aşağı bakıyorsa boynunda bir sorun vardır mutlaka. kesinlikle fazla zaman geçmeden değiştirin elinizde kalır yoksa

cengiz

Üyemiz
Adı
cengiz
Soyadı
yiyit
kuşunuzun kör olup olmadığını kontrol ettiniz mi?Her iki gözü de kör olabilir, tek gözü de kör olabilir.