JUMBO MUHABBETLERİMDEN YENİ KARELER 25.04.2012

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
Satılmış ERBEN' Alıntı:
teşekkürler salih abi sağolasın. kafeslere gelince abi çok şükür şuana kadar hiç bit ilacı kullanmadım hiçbir kuşum o kafeslerden dolayı ölmedi abi altlarını 2 hafta pis tutmadım kafesler işimi görüyor kende kirli gözüküyor diye değiştirmek pek doğru gelmiyor abi sıfır kafeslerde de yaptım ama şuanki verimi onlarda alamadım. tabi değiştirmek için birazda maddiyat önemli abi sordum soruşturdum en az benim istediğim kafesler 600-700 tl oda şuanda beni aşıyor bende istemezmiyim tertemiz sıfır pvc kafeslerde üretim yapmayı ama imkanlar şartlar insanları zorluyor malesef...
eleştirim için özür dilerim satılmış bey insanoğlu işte iyice araştırmadan görüntüden hemen ön yargılı davranıyor tekarar özür dilerim kardeşim allahım inşallah her şeyin en iyisini ve en iyi imkanı nasip eder sana.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Salih KARAVUŞ' Alıntı:
eleştirim için özür dilerim satılmış bey insanoğlu işte iyice araştırmadan görüntüden hemen ön yargılı davranıyor tekarar özür dilerim kardeşim allahım inşallah her şeyin en iyisini ve en iyi imkanı nasip eder sana.
estağfurullah abi özür dilenecek bişey yok. Bir iş yapıyorsak muhakkak eleştirilerede açık olmamız gerekiyor asılben yanlış bişey söylediysem kusura bakma...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Allah nazarlardan korusun. Hayırlı bol verimli üretimler Satılmış