A
akduman
Guest
kuşum iki defa kalp kirizi geçirdiği için resimlerini silmek istedim.
eşe atmak istemiyorum ilerde belki, amacım eğitip konuşturmak umarım başarılı olurum şimdilik benden korkuyor gibierbay' Alıntı:MAŞALLAH tüyleri kadar yavru alırsın.
evet kumlu, tırnakları için iyi oluyor diye almıştım, zararlıysa ağaç tünek alayımsalihh' Alıntı:maşallah güzel kuş. tünek kumlu mu? kumlu ise ağaç tünekle değiştirsen daha iyi olur
bilgilendirme için sağ ol bunu bilmiyordumerbay' Alıntı:sahibine alışan kuş sonradan eşe atmak zor oluyor ikisinden birini tercih edin.
Yavru kendi yavrumdur annesi babası belli çıkan yavru belli bana göre show jumbo sana göre isterse pakistan olsun saygı duyarım görüşüne herkesin görüşü bir olmayabilir tabi.karahanuzun' Alıntı:maşallah nazar değmesin sanırım sadece jumbo var belki ama show yok bununyanlış bilgilendirme olmasın ama bende Erkan Yetm abimizin yanına gittim 2 hafya önce izmir e henuz 10 15 günlüktü yavrular show yavruları nutkum tutuldu şaşa kaldım valla.... böyle iri kuş olamaz dedim hele birde anaç babacı görsemelisniz ben onlara show derim işte.......sordum jo mannes in ten almış....işte o gündür bu gündür SHOW ve Jumboda kuşunun ne olduğunu daha iyi anladım hele birde jumbo ları vardı bilmiyorum ama jumboyla show kuşunun öğrenmek için ya TÜRKİYEM de Erkan Yetim derim Almanyada jo mannes derim..He birde Refik TÜRK...
bu normal mubiş ile jumbo farkı:karahanuzun' Alıntı:maşallah nazar değmesin sanırım sadece jumbo var belki ama show yok bununyanlış bilgilendirme olmasın ama bende Erkan Yetm abimizin yanına gittim 2 hafya önce izmir e henuz 10 15 günlüktü yavrular show yavruları nutkum tutuldu şaşa kaldım valla.... böyle iri kuş olamaz dedim hele birde anaç babacı görsemelisniz ben onlara show derim işte.......sordum jo mannes in ten almış....işte o gündür bu gündür SHOW ve Jumboda kuşunun ne olduğunu daha iyi anladım hele birde jumbo ları vardı bilmiyorum ama jumboyla show kuşunun öğrenmek için ya TÜRKİYEM de Erkan Yetim derim Almanyada jo mannes derim..He birde Refik TÜRK...
+1CemaL TANIŞ' Alıntı:Yavru kendi yavrumdur annesi babası belli çıkan yavru belli bana göre show jumbo sana göre isterse pakistan olsun saygı duyarım görüşüne herkesin görüşü bir olmayabilir tabi.
SAYGILARIMLA.