jumbo show mıstık :)

• Konbuyu başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi
A

akduman

Guest
kuşum iki defa kalp kirizi geçirdiği için resimlerini silmek istedim.

A

akduman

Guest
erbay' Alıntı:
MAŞALLAH tüyleri kadar yavru alırsın.
eşe atmak istemiyorum ilerde belki, amacım eğitip konuşturmak umarım başarılı olurum şimdilik benden korkuyor gibi :)

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
maşallah güzel kuş. tünek kumlu mu? kumlu ise ağaç tünekle değiştirsen daha iyi olur

A

akduman

Guest
salihh' Alıntı:
maşallah güzel kuş. tünek kumlu mu? kumlu ise ağaç tünekle değiştirsen daha iyi olur
evet kumlu, tırnakları için iyi oluyor diye almıştım, zararlıysa ağaç tünek alayım

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Maşallah mustafa abi hayrını görürsün inşallah bir tüye girip çıksında mıstığın yakışıklılığı iki katına çıkacak  alkisd

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
maşallah  nazar değmesin  sanırım sadece jumbo var  belki ama    show yok bunun  :) yanlış bilgilendirme olmasın ama bende Erkan Yetm abimizin yanına gittim 2 hafya önce  izmir e    henuz  10  15  günlüktü yavrular show yavruları  nutkum tutuldu  şaşa kaldım valla....  böyle  iri  kuş olamaz dedim  hele  birde anaç babacı    görsemelisniz    ben  onlara  show derim işte.......sordum  jo mannes in ten almış....işte  o gündür  bu gündür  SHOW ve  Jumboda      kuşunun  ne  olduğunu daha  iyi anladım  hele birde  jumbo ları  vardı      bilmiyorum ama  jumboyla show  kuşunun  öğrenmek için ya  TÜRKİYEM de Erkan Yetim derim  Almanyada  jo mannes derim..He  birde  Refik  TÜRK...

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
maşaallah çok güzel bir yavru show jumbo..Gerek renk gerek duruş gerek yapısıyla harika..zaten cemal tanış imzalıysa bakmadan alınır..Alan hayrını görsün inşaallah..

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Maşallah.Cemal Tanış kuşlarındansa konuşmaya gerek yok zaten iyi kuştur.
saygılarımla....

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
karahanuzun' Alıntı:
maşallah  nazar değmesin  sanırım sadece jumbo var  belki ama    show yok bunun  :) yanlış bilgilendirme olmasın ama bende Erkan Yetm abimizin yanına gittim 2 hafya önce  izmir e    henuz  10  15  günlüktü yavrular show yavruları  nutkum tutuldu  şaşa kaldım valla....  böyle  iri  kuş olamaz dedim  hele  birde anaç babacı    görsemelisniz    ben  onlara  show derim işte.......sordum  jo mannes in ten almış....işte  o gündür  bu gündür  SHOW ve  Jumboda      kuşunun  ne  olduğunu daha  iyi anladım  hele birde  jumbo ları  vardı      bilmiyorum ama  jumboyla show  kuşunun  öğrenmek için ya  TÜRKİYEM de Erkan Yetim derim  Almanyada  jo mannes derim..He  birde  Refik  TÜRK...
Yavru kendi yavrumdur annesi babası belli çıkan yavru belli bana göre show jumbo sana göre isterse pakistan olsun saygı duyarım görüşüne herkesin görüşü bir olmayabilir tabi.

SAYGILARIMLA.

A

akduman

Guest
karahanuzun' Alıntı:
bu normal mubiş ile jumbo farkı:

Jumbo and Normal Budgie - Jumbo ve Normal Muhabbet Kuşu

bu da show jumbo olanı :

Budgerigar Society Club Show 2010 birds at show-1 of 12 by Mobassir

bu da benim mıstık :)

sonuç olarak jumbolar iri olanlardır ki kuşun iriliğini ifade eder ( herhangi bir ırk ayrımı yapmaksızın ) show olanları ise kuşun kafa yapısının jumbo olanlarına göre daha kabarık ve daha iri olmasıdır. yanlışım yoksa eğer durum böyle ayrıca, tek tip jumbo ya da show jumbo yoktur. sizin gördüğünüz 1. sınıf show jumbolara girer parası da zaten 500 tl üzeridir. benim mıstık 2. bilemedin 3. sınıfa girer belki de girmez benim açımdan hiç de sıkıntısı yok.

A

akduman

Guest
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Yavru kendi yavrumdur annesi babası belli çıkan yavru belli bana göre show jumbo sana göre isterse pakistan olsun saygı duyarım görüşüne herkesin görüşü bir olmayabilir tabi.

SAYGILARIMLA.
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Allah güle güle büyütmeyi nasip eder inşaallah

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah çok güzelmiş mıstık güle güle büyütün inşallah. Ayrıca önemli olan onun kuşu bunun kuşu demek değil üretebilmektir

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Murat abi henüz daha yavru yuvadan yeni çıkma hele bir tüye girsin kafayı yapmaya başlasın o zaman resimleri görmek isterim bilgin olsun.  8)