Jumbo ve Normal Muhabbet Kuşları Arasındaki Fark ?

Furkan Topac

Üyemiz
Bi tane yerli iri muhabbet kuşum var bi tane daha yerli iri veya jumbo almak istiyorum.
Jumbo alırsam normal muhabbet kuşu gibi konuşturabilir miyim ? Alışması nasıldır ?
Jumbolar hakkında küçük bi kaç bilgi verirseniz sevinirim :)

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
bende jumbo erkek var  henüz 4 aylık ondan fazla kelime 2 tür ıslık öğrettim yani konuşma açısında sorun olmaz

Furkan Topac

Üyemiz
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
bende jumbo erkek var  henüz 4 aylık ondan fazla kelime 2 tür ıslık öğrettim yani konuşma açısında sorun olmaz
konuşuyor normal muhabbet kuşu gibi sizle arkadaş oluyor yani değil mi ? sessiz sessiz kafesinde oturmasında :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Her muhabbet kuşu aynıdır. Konuşabilirler.(özellikle erkekler) Ama jumbolar yerlilere nazaran daha az hareketli ve oyuncudur.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Her muhabbet kuşu aynıdır. Konuşabilirler.(özellikle erkekler) Ama jumbolar yerlilere nazaran daha az hareketli ve oyuncudur.
  ağır abidirler :D :D  adı üstünde  jumbo => iri => ağır :D  yapı olarak hareketli değildirler... yanlız net  diğer  muhabbetler  gibi konuşurlar  sıkıntı  olmaz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
  ağır abidirler :D :D  adı üstünde  jumbo => iri => ağır :D  yapı olarak hareketli değildirler... yanlız net  diğer  muhabbetler  gibi konuşurlar  sıkıntı  olmaz
+1 :)