Jumbo yavru arıyorum, kayseriden...

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Herkese merhabalar,umarım herkes iyidir ve üretimleriniz verimlidir, uzun zamandır siteyi aktif olarak kullanmıyordum, 1 çift muhabbetle 4 kuluçka yavru aldım geçen yıl yardımlarınızla ve yine ilgileneceğinizden emin olduğum için direk siteye mesaj yazayım dedim, şuanda evimde evcilleştirmek için aldığım 1 adet jumbo muhabbetim var 2 aylık ve dişi (erkek diye almıştım dişi çıktı), erkek jumbo ile değiştirmek istiyorum ama istediğim gibi birşey bulamadım pet shop'larda, Kayseri'den yardımcı olacak bir arkadaşla kontak kurmama yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler...Hayırlı ve sağlıklı üretimler...

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
arkadaşlar ahmet arkadaşımız bazı nedenlerden dolayı kuş üretimini bırakmıştır sadece evinde 10 yakın yavru bırakmıştır ve onlarıda satmamaktadır ebru hamın ben yardımcı olmaya çalışırdım ama benimde elimde fazla dişi yavru var ama bulamazsanız şu an yeni yumurtadan çıkan yavrular var yaklaşık bir ay sürer yuvadan ayrılması o zamana kadar bulamaz iseniz beni arayın yardımcı olmaya çalışırım

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Yılmaz bey siz güzel erkek yavrularınızdan birini benim için ayırın yeterki ben beklerim, çok teşekkürler, hayırlı, sağlıklı ve bereketli üretimler diliyorum...