S Sinanbala Yeni Üyemiz Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 14 Konum Ankara Adı Sinan Soyadı Bala 2 Ocak 2016 #1 Fiyat abartilmamis yuvalik lazm
O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 3 Ocak 2016 #2 Bu gün ıskıtlerde pazar var orda uygun büyük yuvalık bulursunuz ama 2. el tavsiye etmem bazen bit yumurtaları kalmış olabiliyor.
Bu gün ıskıtlerde pazar var orda uygun büyük yuvalık bulursunuz ama 2. el tavsiye etmem bazen bit yumurtaları kalmış olabiliyor.
Ö özcanduman Site Moderatörü Katılım 19 Şub 2015 Mesajlar 1,837 Konum Ankara Adı Özcan Soyadı Duman 3 Ocak 2016 #3 Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı: Bu gün ıskıtlerde pazar var orda uygun büyük yuvalık bulursunuz ama 2. el tavsiye etmem bazen bit yumurtaları kalmış olabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam birkaç haftadır eski garajlarda kuruluyordu pazar... saygılar...
Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı: Bu gün ıskıtlerde pazar var orda uygun büyük yuvalık bulursunuz ama 2. el tavsiye etmem bazen bit yumurtaları kalmış olabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam birkaç haftadır eski garajlarda kuruluyordu pazar... saygılar...
O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 3 Ocak 2016 #4 Özcan DUMAN' Alıntı: Hocam birkaç haftadır eski garajlarda kuruluyordu pazar... saygılar... Genişletmek için tıkla ... Kışın bazen değişebiliyor zaten bu ayazda daha çok malzeme vardır. Ben cumartesi bor ticaretteydim sunny bird biberiyeli taban kumu almak için pazara kalamadım.
Özcan DUMAN' Alıntı: Hocam birkaç haftadır eski garajlarda kuruluyordu pazar... saygılar... Genişletmek için tıkla ... Kışın bazen değişebiliyor zaten bu ayazda daha çok malzeme vardır. Ben cumartesi bor ticaretteydim sunny bird biberiyeli taban kumu almak için pazara kalamadım.