Jumbolarımla Başım Belada-Takas

bugrahanbayrak

Üyemiz
Merhaba Arkadaşlar,
Deli gibi yavru hasretim var. 3 aydır yuvalığa girmeyen haylazlardan kareler. Arkadaşlar takas tekliflerine acığım. Yavru alınmış Sevda veya  Cennet Papaganı çiftleriyle takas düşünebilirim.

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
Masallah pırıl pırıl kuslarınız var ama uretım sabır işi  :)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
MAAŞALLAH çok güzel bir çift. İnşallah yavrularınıda görürsünüz tez zamanda.

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
kuşlar gerçekten çok güzel görünüyo maşallah :)

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Slm kuşlarınız çok güzel maşallah... Bence takas etmeyin hiçbir şeyle.. bende de bir çift var yuvaya girmiyolardı hiç yaklaşmıyorlardı 2 metre civarı bir yere yüksek bi yere  koydum kafeslerini 2 gün önce daha yuvaya girmediler ama yuvayla ilgileniyorlar artık... Bunu denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim...

gokcencelik

Uzman Üyemiz
şöyle iki kuşum olsa asla vermezdim. elbet çiftleşirler ben 1 yıl bekledim. sabır işi :)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Jumbo isi sabir isiiii :) ama kuslariniz gercekten yakisikli, satmayin derim. 2 yil bekleyen var :) jumbonmu var derdin var :) bu kadar guzel olmasalar verin derdim ama Masallahlari var

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba kardeşim nerden katıldığını yazsan bilseydik profiline baktım boş mesela bende muhabbet takımıyla takasa açığım...

bugrahanbayrak

Üyemiz
Merhaba Akkadaşlar,

Öncelikle güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Açıkcası bende kuşlarımın iyi olduğunun farkındayım. Fakat ben hobi amaçlı yetiştiriyorum amacım yavrularını görmek yavrularla ilgilenmek istiyorum. Bizim bu kuşlara verğim paranın daha fazla masrafını yaptım koşullarını iyileştirmek için ama bazı fiziki şartlar daha fazlasını yapmama imkan tanımıyor. Yüksek bi yere koymak yada yanına başka bir çift muhabbet koymak gibi... Ben kuş merakıma Güvercinle başladım 4 yıl kadar uğraştım. Sonra Sevda papağanı besledim. Cinsiyetlerini tutturamadım. 5 yıl civarıda onlarla ilgilendim. Yani yavru hasreti bende çok fazla Jumbolarda sabır işi bende artık o sabır kalmadı. Ben İSTANBUL-KARTAL'da ikamet ediyorum. Takas konusuna gelince Sevda veya Cennet olması tercihimdir. 

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
hayırlı geceler kardeşim..ben takası düşünürüm cennetlerle..yanlız kuşlarınız yabancı bileziklimi öğrenmek isterim.Allaha emanet olun saygılar sevgiler

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
Kemal SOYLU' Alıntı:
Jumbo isi sabir isiiii :) ama kuslariniz gercekten yakisikli, satmayin derim. 2 yil bekleyen var :) jumbonmu var derdin var :) bu kadar guzel olmasalar verin derdim ama Masallahlari var

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
JUMBO KUŞU ÜRETMEK GERÇEKTEN SABIR VE BİLGİ İŞİDİR BU YÜZDEN AMATÖR VE HOBİ AMAÇLI YAVRU ALMAK İSTİYENLER BU İŞE JUMBO İLE BAŞLAMAMALIDIR BİRDE KUŞLAR İTHAL OLDUMU BU ZORLUK BİRKAT DAHA ÇOĞALIYOR  GÖSTERİŞİ ÇOK GÜZEL KUŞLAR AMA YAVRU ALMASI BİR OKADAR SIKINTILI İŞTİR YAVRU ALMAK MERAĞIN VAR İSE TAKAS YAPMAN SENİN İÇİN DOĞRU KARAR...SELAMLAR...

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:
JUMBO KUŞU ÜRETMEK GERÇEKTEN SABIR VE BİLGİ İŞİDİR BU YÜZDEN AMATÖR VE HOBİ AMAÇLI YAVRU ALMAK İSTİYENLER BU İŞE JUMBO İLE BAŞLAMAMALIDIR BİRDE KUŞLAR İTHAL OLDUMU BU ZORLUK BİRKAT DAHA ÇOĞALIYOR  GÖSTERİŞİ ÇOK GÜZEL KUŞLAR AMA YAVRU ALMASI BİR OKADAR SIKINTILI İŞTİR YAVRU ALMAK MERAĞIN VAR İSE TAKAS YAPMAN SENİN İÇİN DOĞRU KARAR...SELAMLAR...