kabarma yardımmm

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
arkadaslar bende 8 takım yerlı jumbo mubıs var salmadalar oda sıcaklıgı18-20 derece aarası kuslarımın bırcogu tuyke gırdı ıshal yok yemede sıkıntı yok haftada w-e kere mama yada cımlenmıs bugday verıyorum ama kuslarım surelklı uykulu halsız kuyrukları sıvrı degılde acık duruyor ve kırlı vıtamın verıyroum ara ara elma sırkesıde ama yınede bu kabarmalarabı anlam veremedım ara ara hafıf ıshal oluyor ama yapısma vs yok mamadan yada bugdaydan olabılır dıye dusunuyorum  sızce bu halsızk ve keyfsızlık tuye gırmelerındenmı bıde kuyruklarını ara ara yukarı asagı sallıyolar vıtaform verdım bı ıse yaramadı sızce sorun ne olabılır bu kabarmlar bır aydır ayın sadece ıkı yada uc kusum harekeltlı bı akıl veren olursa sevnırım ne yapacagımı sasırdım

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
cımlendırmeye bırakmadan bol suyla yıkıyorum daha sonra cımlenmeden snra elma sırkelı suyla yarımm saat kadar bekletıp tekrar yıkıyorum sonra verıyorum kuslarımın hatta hepsı dıyebılırım bıde soguk algınlıgı bılasıcmı bır kusumda vardı ayrdım onu hastane kafese dun bırını dha yrıdım onunda burnu tıkanmıs asılsorun devamlı kabarmaanlamıyorum ıstahları yerınde dıskıdada oyle cok cıvık degıl olması gerektıgı gıbı hafıf sulu yapısam yok ortam ısısı dıcem oda 18 20 derece anlamyorum tuyde olduklarındanmı acaba

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Öncelikle geçmiş olsun.
Bir çok sebebi olabilir bu durumun resim veya video atman mümkünmü...Tüğ dökümü zamanında halsizleşip kavnabrma durumu olabilir. Veya herhagi bir kuruma rahatsızlığı varsa kuruma olabilir. verdiğin yem ve buğdayla alaklı sıkıntı yaşamış olabilirsin. ishal varsa hayvanlarda mama verme sık sık sularını tazele. normal yem ve sebze ağırlıklı şeyeler ve vitamin takviyesi yapabilirisn.sirkeli suyuda ihmal etmeyin.

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
vıtamın olarak onerenılecegınız bır marka varmı kusların karın  bolgelerınde acılmamıs dıkensı tuyler var karın kısmını sıvazlaıdıgımda oyel cok tuy gelmedı bır kac tane kadar gledı  vıtamın deepfıx verdı kuscu onu kulanıyrum ıkı hafta oncede vıtaform kulandım ama bısey degısmedı

renavatio1606

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
küçücük
yulaf demıssınız cımlendırme vs gerek sanırım dırek mı verıcem bıde kuruma demısınız goguslerını kontrolettım herhangı bırjıletlesme yada sertlesme farketmedım kılo kaybıda yok bıde cok kasınıyorlar bıtten suphelendım okadar baktım bulamadımya var ben gormuyorum

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Habil TANTA' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.
Bir çok sebebi olabilir bu durumun resim veya video atman mümkünmü...Tüğ dökümü zamanında halsizleşip kavnabrma durumu olabilir. Veya herhagi bir kuruma rahatsızlığı varsa kuruma olabilir. verdiğin yem ve buğdayla alaklı sıkıntı yaşamış olabilirsin. ishal varsa hayvanlarda mama verme sık sık sularını tazele. normal yem ve sebze ağırlıklı şeyeler ve vitamin takviyesi yapabilirisn.sirkeli suyuda ihmal etmeyin.
+1