kabuksuz yem....

murat07

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TAN
arkadaşlar.... dün mubişlerime yem almaya gittim... pet shop bana kabuksuz yem almamın daha iyi olacağını ve kabuksuz yemin daha iyi olduğunu söyledi.... bende aldım ama kabuksuz yem tek çeşit olduğu için içime sinmedi başka bir pet shop dan tekrar karışık yem aldım.... kabuksuz yemler hakkında sizlerin görüşleri nelerdir...

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
kabuksuz yem yavru kuşların yuvadan atladıktan sonra yem kırmayı öğrenmeye geçiş döneminde kullanılır , ama illaki şart değil zaten anne ve baba yuva dan da atlasalar onları beslerler kanısındayım .Buyuk kuşlar için kesinlikle kullanmayın gereksiz bir beslenme olur
iyi yem kabuklu(vitamin ve tazeliğini kaybetmez) ve karışık olandır.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kabuksuz yemi genelde yavrularda anaçlarda yemez normal yem almakla iyi yapmışsınız

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
BEYAZ DARI YADA ASPUR VEREBİLİRSİNİZ İLK BAŞTA KABUKLARI YUMUŞAKTIR DAHA KOLAY KIRILIR BEN KABUKSUZ YEMİ MAMANIN İÇİNE KARIŞTIRIYORUM MAMA YEMEYEN KUŞ OLURSA YEMİ GÖRÜP YESİN DİYE

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlara verilen yemler birer tohum olduğu için kabuklarından çıkarıldıklarında çabuk bozulurlar ve besin değerlerini yitirirler. Kabuklu yemden şaşma

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Murat TAN' Alıntı:
arkadaşlar.... dün mubişlerime yem almaya gittim... pet shop bana kabuksuz yem almamın daha iyi olacağını ve kabuksuz yemin daha iyi olduğunu söyledi.... bende aldım ama kabuksuz yem tek çeşit olduğu için içime sinmedi başka bir pet shop dan tekrar karışık yem aldım.... kabuksuz yemler hakkında sizlerin görüşleri nelerdir...

kabuksuz yemi yeni yeme düşen yavrulardan bazıları anneleri tekrar yumurtaya yatınca beslemeyi bırakıyor o yüzden yavrulardan bazıları yem kıramıyor destek için kabuksuz yem kullanıyorum işede yarıyor..harici kullanma tabiki

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Kuşlara verilen yemler birer tohum olduğu için kabuklarından çıkarıldıklarında çabuk bozulurlar ve besin değerlerini yitirirler. Kabuklu yemden şaşma
birazda kanarya yemi karıştırdınmı bence daha iyi olur