KABUKSUZ YEMİN FAYDALARI - ZARALARI

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
s.a. bu işlerin piri olmuş abilerim kardeşlerim sizen muhabbet kuşlarım için almayı düşündüğüm kabuksuz yem hakkında bilgi almak istiyorum.kuşlar için bir zararı varmı yokmu var ise neler.bu arada kabuksuz yem seçmeyi düşünmemem sebebi benim kuşlarım sürekli gözümün önünde oturma odamdalar haliyle kabuklu yem etrafı biraz kirletiyor.hanımı kızdırmamak ve temizlik konusunda yardımcı olmak adına faydalı olacagını düşünüyorum :D

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Kabuksuz yem bence bayat ve bozulmaya yüz tutmuş yemdir. Şahsi fikrim uzak dur.
Gülü seven dikenine katlanır hocam açık ve net mi ?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Nedenini net olarak bilmiyorum ama bana kuşçu kabuksuz yemin zararlı olduğunu söylemişti sanırım kabuklarını ayıklamak için kimyasal madde kullanıyorlarmış. Benim kuşlar yemiyor zaten kabuksuz yemi.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
bu hayvanlar kabuksuz yemi yemiyorlar doğalarında yem kırma var, banada pet shopcu kabuksuz yemi önermişti aldım ama ne yaptıysam yemediler.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
ben ilk kuşumda kabuksuz yem kullanıyordum bir sorun olmadı asla kalitelisinden alırsan. fakat bence kötü yanı yem birden bitiyor ve dikkat etmeseniz kuşunuz açlıktan ölüyor.

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
arkadaşlar hepinize tşk
bu kabuksuz yem olayını bi deneyeceğim kuşlarım severse ve bi sorunla karşılaşırsam kullanacagım açlık konusunda sıkıntı olacagını zannetmiyorum çünki gerçekten kuşlarım benim evlatlarım gibi takibinin sorun olmayacağından eminim.Bi sorunla karşılaşmam durumunda sizlerede etkilerini aktarmaya çalışırım.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
kabuksuz yemi biz üreticiler yem kırması bilmeyen yavrulara veriyoruz evdeki kuşa gerek yok petshopcu size öyle dediyse ya aldığınız kuş yavru yem kırma sorunu var veya yemi satmak isteyemiştir yoksa gerek yok kabuksuz yeme kafanızı fazla takmayın normal  bir yem alın kullanın...illada kaliteli alacağım derseniz pahalı yemler var kullanabilirsiniz... alkisd

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
ayhan bey tşk bu sitede sıkı takipcilerinizdenim.bilgilerinizden faydalanmaya devam edecegim.