KAC GUNDE BİR MAMA VERİYORUZ

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Ömer ADAM' Alıntı:
hergün vermek zararlı veya değil bu duruma göre değişir.
kafesin büyüktür kuşlar yeterince hareket ediyorlardır, hava temizdir miskinlik yoktur, o zaman hergün vermendede sakına yoktur ama tam tersi ise hergün vermek 1 aya kalmaz kuşu yağlandırır.
Dipnot olarak ekleyim dedim

bende yavrusu olmayanlara haftada 3 gün yumurtalı , 1 gün sade kabaklı mama ve 2 gün çeşitli tohumlardan çimlendirme veriyorum.

yavrusu olanlara ise 4 gün yumurtalı mama , 2 gün ise az yumurta ve çimlendirme katkılı mama. 1 gün sadece çimlendirme
Kabaklı mamayı merak ettim tarifini vermen mümkün mü?

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
yavrulu ve yumurtaya yatan kuşlara hergun dıger kuslara 2 gunde bır verıyorum quıko klasık verıyorum farklı bır mama ,quıkoyla buyutmeye basladıgım bır kusum var 4 yaşında halen kumesımın en haraketlı kuşu

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
son 10 güne kadar 2 yada 3 günde mama veriyordum.10 gündür hergün mama veriyorum.10 gündürde yavru kaybetmedim.önceleri haftada 4-5 yavru ölüyordu.
yavrusu olanlara dolduruyorum.yumurtası olavlara çeğrek diğer kuşlara 3-4 lokmalık tadımlık olarak veriyorum

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
erdal ersöz' Alıntı:
hergün mama vermek kuşları yağlandırmıyormu
oranı aşmadıktan sonra yağlanma olmaz faunakur isimli mama katkısı var kuşlardaki yağlanma olayını engellediği gibi yağ yakımını hızlandırarak kuşların formda kalmasını sağlıyor ;)

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Yahya SAYIN' Alıntı:
Her kümesin kendisine göre dogruları  vardır...Herkezin fikrine saygı duyarım.
Ben yavrulu ve yumurtası olan kuşlarıma hergün, salmada bekleyenlerede haftada bir kez taze mama yapar veririm...Ana mama katkısı olarakta Aktiv mama ve Refik TÜRK ün mamasını karıştırarak hazırlarım, içine yumurta rendesi , çimlenmiş tohumlardan(herzaman elimin altında olmasını saglarım), birazda yeşillik ( maydonoz, havuç, elma, brokoli vs.vs.), mavi haşhaş hepsini harmanlar kuşlara ikram ederim...
+1