kadro kurmak

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
selam arkadaşlar  muhabbet kuşlarını oluşturacagımız kadro kendi yavrularımız mı olmalı yoksa hazır çiftmi alsam

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Yavru iken alıp sabırla yetiştirmek her zaman için bir adım önde olmanızı sağlar . Kuşların ortama alışma , geçmişini bilme gibi avantajı olur

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Yavru iken alıp sabırla yetiştirmek her zaman için bir adım önde olmanızı sağlar . Kuşların ortama alışma , geçmişini bilme gibi avantajı olur
+11

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
salma üretimi yapacaksanız yavrudan yapmanız şart ama kafes üretimi yapacaksanız güvenilir bir üreticiden damızlık kuşlar alıp üretim yapabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
0 kadro oluşturulacaksa eğer yavru tercih edilmeli bana göre. Damızlık aldığımızda zaten alışma aşaması vs. denildiğinde yavruyla ortalama aynı anlarda üretime giriyorlar. Fiyat olayında yarı yarıya inmesede %25 değerinde bi kar getiriyor yavruları alırken. Ama sizin sorunuz sanirim kurulmuş bir üretimhanede kendi yavrularımızı mı kullanalım yoksa yeni damızlıklarmı alalım. Bunada cevap yine Kendi yavrumuz olur Hayri bey. Üreticinin kendi yavrularını damızlığa seçmesi. Annesinin babasının özelliklerini bildiği için 1 + getirir.