Kafam karıştı!

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
Merhaba abiler ablalar :)
kuzenimin yavrularından 1 adet edinmiştim eski kuşuma benzediği için bende çiftleri çoğaltma düşüncesindeyim ve bir arkadaşımda tek dişi vardı  2 çift olsun birbirlerini tetiklesinler diye ondaki dişiyi de aldım benim erkek sandığım kuşuma dişi diyenler oldu . aslında bende tereddütteydim ama dişiyle o kadar iyi anlaşmaya başladılar ki erkek olduğuna inanmıştım. Emin olmak için sizlere de sormak istedim. bakıp bilgilendirirseniz sevinirim...
teşekkürler...

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
bana görede dişi beyaz olan sanki kızışma göstergesi var çeresinden ben öle anladım ..

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
benım yorumum ; tam rengi cıkmamış arafta kaldım sadece cerisini cekip flaş kullanmadan gün ışıgında atarsanız daha net birşey söylenir benım gordugum ceresınde beyazlık yok erkek olabılır fakat kızışmış veya kızışmaya başlamış bir dişide

hunter_07

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
özdemir
%90 dişi.kuşun tuyde.tuyden cıkana kadar eşe atma derim.mama ve vitamin takviysi yaparsan ve banyo verirsen tuyden daha cabuk cıkar.

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
Hakan ÖZDEMİR' Alıntı:
%90 dişi.kuşun tuyde.tuyden cıkana kadar eşe atma derim.mama ve vitamin takviysi yaparsan ve banyo verirsen tuyden daha cabuk cıkar.
evde kendi yaptığım mamadan veriyorum ve vitamin 3 günde bir sularına katıyorum. 

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
ikiside eşe gelmiş dişiler
abi ben böyle dişi görmedim yav elde okşanmayı çok seviyor dişiye kur yapıyor deli gibi ötüyor . diğer dişilerimden çok farklı ve 6 aylık

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
bir erkek şart oldu diyosunuz yani :) evdekiler beni taşlayacak :) 3 çiftim var bide erkek alsam :)

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
o zaman diyarbakırdaki arkadaşlara sesleniyorum dişilerimden biriyle değişim yapabilecek olanlar ( yanlızca iyi bakabilecek) bana mesaj atabilirler :)

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Aziz ÖDÜK' Alıntı:
o zaman diyarbakırdaki arkadaşlara sesleniyorum dişilerimden biriyle değişim yapabilecek olanlar ( yanlızca iyi bakabilecek) bana mesaj atabilirler :)
http://k1310.hizliresim.com/1g/7/tc2fr.jpg bak fotoda gördugun dişiye kucukken erkek demışlerdı dıyarbakırda eger bır uretıcı varsa gotur kuşunu göster canlı gorurse gercekten bır yorum yapabılır en kotu ıhtımalle dişi ise ordan erkek alıp gelirsin için rahat etsın