Kafam karıştı!

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
harbi erkek gibi maşallah :)  ben kıyamıyorum ya bi dişimi  değiştiğim için üzüldüm ertesi gün gittim aldığım kuşuda vermedim üstüne bide erkek aldım :) 2 iken 4 e çıkmalarının sebebi o oldu :)

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
merhaba arkadaşlar
geçen pazar Behzat abiden aldığım yeşil tepeli erkeğimi ikinci resimdeki dişimle çiftleştirmek için almıştım ancak o kafese attıktan bir saat sonra iyice kızışmış olan ilk resimdeki yeşil dişi ile öpüşmeye kur yapmaya başladı ayırmadım bende şu anda dişi tüyde ancak onlar baya iyi anlaşıyorlar. sizinde fikrinizi alayım ilk resimdeki eş tutmuş dişiyle mi kalsın yoksa 2.resimdeki dişiyle mi çifte atayım

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
kuşların hepsini bir kafese bırak hangisi ile en iyi anlaşıyorsa onunla çifte at. zira muhabbet kuşları özellikle dişiler çok eş seçicilerdir.yeşille anlaştıysalar bununla devam eder gibi görünüyor :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Aziz ÖDÜK' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
geçen pazar Behzat abiden aldığım yeşil tepeli erkeğimi ikinci resimdeki dişimle çiftleştirmek için almıştım ancak o kafese attıktan bir saat sonra iyice kızışmış olan ilk resimdeki yeşil dişi ile öpüşmeye kur yapmaya başladı ayırmadım bende şu anda dişi tüyde ancak onlar baya iyi anlaşıyorlar. sizinde fikrinizi alayım ilk resimdeki eş tutmuş dişiyle mi kalsın yoksa 2.resimdeki dişiyle mi çifte atayım

yesil disiyle eşleme cremino daha guzel hayırlı olsun kardesim

azizoduk

Takipçi Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
ÖDÜK
tamam abi sağolasın inşallah anlaşırlar :)
sana da ayrıca teşekkür ederim abi maşallahı var erkeğin