Kafama takıldı ?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ustalar genelde dişi kuşlar kızgınlık döneminde yanında erkek olmayınca boş yumurtluyorlarmış bunu daha yeni duydum  ama benim 1 yaşındaki dişim hiç daha yumurta atmadı içime öyle bir kuşku düşdü ki :((( kuşum 1 yaşında yeminin içinde arada keten ve kızıştırıcı tohumlar var ve kuş kızgın ama hiç yumurta atmadı .. Bir acil yardım gelebilir mi Kuş parçalı çekinik oldugu için cinsiyeti çok zor tahmin ediliyor...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
YOK MÖU USTA BİRİ BÖLE SURUM BAŞINA GELMİŞ.. CEVAP BKLİYORUM .

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw confusedtw

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
her kuş kızgınlık yumurtası yapacak diye bir olay yok ayrıca mustafa yada katılıyorum kuş kızışmamıştır, tek kuşu kızıştırıp ne yapacaksınız ki yumurtladığı yumurta zaten boş olacak, ayrıca bu kuşlar keten tohumu yemez keten tohumunu kanarya yer yaz aylarında da kızıştırıcı vermeyin kuşu gereksiz tüye sokarsınız.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
usta kuşun yanında erkek var ama kuş parçalı olduğu için cinsiyeti zor çözdüm ama hala karasızım . :)) ÜRetici bir abim söledi ymurta attımı diye bn de hayır diyince garibine gitti işte o yüzden kafama takıldı teşekkürler :))

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Her kuşta olmaz o kızgınlık yumurtası benim kuşlarında hiçbiri yapmadı. Sorun olmaz Oğuzhan.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Teşekkürler mehtap abla :)) içimi rahatlattın düşün bir kere şimdi dişi sandıgın kuşa iki kere erkek kuş değiştir bi bakmışın kuş erkek çıkmış  :))  neeee neeee neeee

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
usta kuşun yanında erkek var ama kuş parçalı olduğu için cinsiyeti zor çözdüm ama hala karasızım . :)) ÜRetici bir abim söledi ymurta attımı diye bn de hayır diyince garibine gitti işte o yüzden kafama takıldı teşekkürler :))
resimde gördüğüm kadarıyla erkek ve dişiyi kızıştırmak için ayırma metodunu uyguluyosun sen kuşları birleştir yüksek bir yere as 2-3 günde bir suyunu yemini kontrol et kuşları rahatsız etme geçip karşılarına tv izler gibi izleme ayrıca kızıştırıcı vermeyi ve mamayı da kes kuşları kendi hallerine bırak bu yöntemi kullan en kısa zamanda verim alırsın ayrıca erkek diye tahmın ettiğin parçalı kuşunda resmini koy bir bakalım

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Teşekkürler usta dişinin parçalının güzel fotolarından koyarım . rotfl