M mertsever Uzman Üyemiz Katılım 9 May 2012 Mesajlar 297 Konum ANKARA Adı MERT Soyadı SEVER 22 Tem 2012 #1 Merhabalar ben bu sorunu anlamadım kuşumun kafasında lastik gibi tüyler cıkıyor neden acab yardım bunla ilgili.
Merhabalar ben bu sorunu anlamadım kuşumun kafasında lastik gibi tüyler cıkıyor neden acab yardım bunla ilgili.
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 22 Tem 2012 #2 her kuun tüyleri ilk öyle çıkar tüyün renkli kıllarını saran bi zar gibi bir şey var o tüy geliştikçe tüyün etrafından dökülür yani bir sorun yok
her kuun tüyleri ilk öyle çıkar tüyün renkli kıllarını saran bi zar gibi bir şey var o tüy geliştikçe tüyün etrafından dökülür yani bir sorun yok
M mertsever Uzman Üyemiz Katılım 9 May 2012 Mesajlar 297 Konum ANKARA Adı MERT Soyadı SEVER 22 Tem 2012 #3 Teşekkür ederim
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 23 Tem 2012 #4 her kuun tüyleri ilk öyle çıkar tüyün renkli kıllarını saran bi zar gibi bir şey var o tüy geliştikçe tüyün etrafından dökülür yani bir sorun yok
her kuun tüyleri ilk öyle çıkar tüyün renkli kıllarını saran bi zar gibi bir şey var o tüy geliştikçe tüyün etrafından dökülür yani bir sorun yok
F faruk_79 Uzman Üyemiz Katılım 12 Ocak 2012 Mesajlar 2,709 Konum GAZİANTEP Adı FARUK Soyadı ŞANLI 23 Tem 2012 #5 R.Efekan ALTUN.' Alıntı: her kuun tüyleri ilk öyle çıkar tüyün renkli kıllarını saran bi zar gibi bir şey var o tüy geliştikçe tüyün etrafından dökülür yani bir sorun yok Genişletmek için tıkla ...
R.Efekan ALTUN.' Alıntı: her kuun tüyleri ilk öyle çıkar tüyün renkli kıllarını saran bi zar gibi bir şey var o tüy geliştikçe tüyün etrafından dökülür yani bir sorun yok Genişletmek için tıkla ...