Kafes aralıkları.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
http://www.paticim.com/pinfo.asp?pid=1677
Buldum ama burada pahalı. Ben çok daha ucuza almıştım 2sini.

Acaba daha ucuza aynısını satan bir yer varmı?
Tel aralıkları finchlere uygun o açıdan.

İstanbul'da  gören bilen olursa bu kafesi buraya yazabilirse çok memnun olurum.

Teşekkürler.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ikinci el sitelerine  bakınız kısa vadeli kullanıp sonra etrafa yaydıkları  tüy yem sorunundan dolayı satanlar  oluyor...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Canan hanım pazar günü Ankaradan aynı böyle bir kafes aldım kuş pazarına gittim oradan aldım kafes yapıp satan bir abiden 45tl ye siparişlede yapıyormuş.çok güzel bir kafes ben mubişlerime aldım aralıkları sizede uyar sanırım. İstanbulda da vardır mutlaka yapanlar daha uyguna oluyor onlarda.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok teşekkürler yorumlar için eve gidip iyice bir santimleyeyim başka altarnatiflerde çıktı.
Yer meseli sıkıntı.
Bu arada bende tanesini 65 TL ye almışım. Çiftini 65 e aldım diye tutturup duruyorum. Gittim öğlende  şimdi. Aldığım yere sordum. Yok abla tane 65 e aldın dedi. Ayran ayran kuşlara bakmaktan verdiğim paradanda haberim yok PES dedim kendime. Bende niye çabuk bitti harçlığım diyorum.  Olmazsa gittiğimde bakarım dedi aynı kafesten.
Ama 52 TL çok ucuzmuş 5 TL yol. toplam 60 Tl ye geliyor. Ama para yatırması havalesi filan 5 TL için değmeyecek gibi.
Getiremezse internetteki adresten isteyeceğim. Çok teşekkür ederim Akıl fikir veren herkeze.