Kafes dışına çıkan tozlar için pratik bir yöntem

ozgurkuru

Üyemiz
Web sitesi
www.ozgurkuru.net
Adı
Özgür
Soyadı
Kuru
Merhabalar,

Kafeslere takılan tülleri görüşü engellemesi, kuşların sürekli kemiriyor olması gibi sebeplerle pek sevmiyorum. Bir de kirlendiğinde yıkaması temizlemesi zahmetli bir nokta.

Kafesin etrafını pvc ve tahta ile kapatmayı da çok sevmiyorum. Kuşların etrafı rahatça görmelerini sağlamaya çalışıyorum sürekli. Bunun için pratik ve kolay bi yöntem buldum.

Şeffaf mikalardan bir buçuk metre kadar alıp kafesin etrafını yemliklerin üst hizasına kadar kapladım. Kafesin durduğu masanın üstünede artan mikayı koydum. Hem görüntü çok güzel oldu, hem de dışarı artık daha az toz, tüy yem kabuğu çıkacak diye düşünüyorum.

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
bende de aynı sorun var bende denıcem guzel olmus

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
şahsi fikrim hiç bir değiiklik olmayacak, bunlar kanatlı hayvanlar, tül yoksa etrafı batırırlar...

ozgurkuru

Üyemiz
Web sitesi
www.ozgurkuru.net
Adı
Özgür
Soyadı
Kuru
Mert AYDIN' Alıntı:
şahsi fikrim hiç bir değiiklik olmayacak, bunlar kanatlı hayvanlar, tül yoksa etrafı batırırlar...
Tül yerine şeffaf mika kullanıldı zaten :). Sabah baktığımda oldukça başarılı bir sonuç vardı akşam daha net söyleyebilirim.

blade17xxx

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Erdoğan
Ben bu sisteme hayran olmustum:)

LG-D855 cihazımdan gönderildi

kroklin

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.minipetshop.com
Adı
HABİP
Soyadı
TARLA
ben camlı sistemi 1 sene evvel dükkanıma yaptırdım  çok memnunum. toz ve tüğ çok fazla dışarı çıkmıyor.           

mahir

Yeni Üyemiz
Adı
mahir
Soyadı
özarslan
"Hüseyin ERDOĞAN"  ve "Habip TARLA"nın kullandığı sistem üretici tarafından pratik,temiz olsa da kuşlar için sağlıklı olmuyor ne yazıkki.zira toz ve minik tüyler.kuşların burun deliğini tıkayabiliyor.

redkit46

Takipçi Üyemiz
Adı
Mevlüt
Soyadı
Ceyhan
Mahir ÖZARSLAN' Alıntı:
"Hüseyin ERDOĞAN"  ve "Habip TARLA"nın kullandığı sistem üretici tarafından pratik,temiz olsa da kuşlar için sağlıklı olmuyor ne yazıkki.zira toz ve minik tüyler.kuşların burun deliğini tıkayabiliyor.
ewet düşünüldüğünde temiz hava için sirkilasyon sıkıntılı ve koku da sanki biraz daha fazla olacakmış gibi geldi bana çünkü hava değişimi olmadığında kafeste bi koku ve toz birikimi meydana gelecektir ve canlı hayatı için olumsuz geri dönüşü olacaktır

tek faydası kafeslerin bulungu ortama tüy toz ve yem dağılmayacak kirletmeyecek