kafes düzeni (çaylak )

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
- Arkadaşlar kafes düzenim doğrumu yorumlarsanız sevinirim çünkü tek tünek kullandım yanlış ta yapmış olabilirim ,,

- Birde çiftlerim hakkında bir kaç birşey yazabilirmisiniz 1. çiftimdeki dişide yağlanma varmı yorumlarınız benim için önemli teşekkür ediyorum

1. Çiftim

2. Çiftim

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
benim konularıma neden kimse cevap yazmıyor yanlış birşeymi yapıyorum ?  :-\ :-\

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ahmet COŞKUN' Alıntı:
benim konularıma neden kimse cevap yazmıyor yanlış birşeymi yapıyorum ?  :-\ :-\
kimsenin size kastından değil belki de bilmedikler konular oluyordur. Bir kere zaten kafes küçük ama bu kafeste en iyisi 2 tane tüneği  takmak ama tam ters yönde. Ters yön dediğim yani bu tünek bize bakyor ya 2 tünek te yuvaya baksın

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
teşekkür ediyorum , peki 1. çiftin dişisinde yağlanma varmı acaba

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
3 gündür çiftleştiklerini görüyorum yumurta tahminen ne zaman gelir acaba .. :) pray

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Birinci fotoğraftaki yeşil kuşun ceresi neden o kadar koyu renk merak ettim Efekan sen bilirsin? Bende size birşey demek isterim ikinci fotoğraftaki  sarı kafesin boyaları çıkmış o kuşlar için zararlı olabilir bilginiz olsun.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Birinci fotoğraftaki yeşil kuşun ceresi neden o kadar koyu renk merak ettim Efekan sen bilirsin? Bende size birşey demek isterim ikinci fotoğraftaki  sarı kafesin boyaları çıkmış o kuşlar için zararlı olabilir bilginiz olsun.
Abla cere kızıştığından dolayı öyle o kadar anormal değil aslında belki sen ilk defa gördüğün için sana öyle gelmiştir. Dediğin gibi sarı kafesin boyaları zararlı olabilir

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
maşallah güzel kuşlar inşallah yavru alırsınız  bye

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
kafesi ve 2. çiftimi yeni aldım fazla gözetleyemeden aldım petshoptaki adam eş dedi getirdim eve 2 gündür gözlüyorum yeni eşe atılmışlar yine kandırıldık :)