Kafes düzeni sizce doğru mu ?

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
merhaba.. Yeni aldığm çiftmn kafes düzeni hakkındaki görüşlerinizi merak ettim.. Aldığım yerdeki tünek düzenleri bu şekildeydii bende aynısın uyguladım. Değerli görüşlerinizi bekliyorum

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Çok anlaşılır bir fotoğraf değil ancak ilk göze çarpan tüneklerin plastik olması...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
kafesin durumu tam gözükmüyor (yemlikler suluk vs) üstadların dediği gibi tahta tünek olursa sabit bir sekilde daha uygun olabilir.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ZATEN KAFES BOYALI OLDUĞUNDAN KEMİRGEN KUŞ O BOYALARI KEMİRECEK VE İÇERİSİNDE ÇEŞİTLİ HASTALIKLARA MARUZ DAVETİYE ÇIKARACAK AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK BU KAFESLERİ İMAL EDENLERİN VE BUNLARI PİYASADA TUTANLARIN HATASI SLM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kafes çok küçük gibi görünüyor. Tünekleride ahşap ile değiştirirseniz iyi olur

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kafesiniz çok uygun değil daha güzel ve geniş bir kafes alabilirsiniz

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Kafes çok küçük gibi görünüyor. Tünekleri de ahşap ile değiştirmeniz tavsiye edilir.

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
soldaki tünek ahşap fakar sarı olan plastik.. Kafesleri aldığım yerde ahşap tünek yoktu.. Bunları geçici olarak kullanıyorum 1-2 güne ahşaplarla değiştircem.. Söylediklerinizi dikkate alarak ara bölmeyi açacam.. Tel boyasına gelecek olursak kaliteli bir kafes sıradan boya değil.. Telle kazımaya çalışıldığında dahi zor boyanın kalkması..Bana küçük alanda kızışmaları daha çabuk olur dendiği için bu şekilde kullandım.. Yavrular geldiğinde araya açarsın dediler.. Yinede birazdan açacam arayı rahat etsinler

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
tünekleri ahşap ile değiştirin.tünekleri yuvaya paralel şekilde koyarsanız daha ii olur.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
1. tünekleri ağaç ile değiş  2. yuvalığa bakanı diğeri gibi yuvalığa paralel tak. kolay gelsin

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
sarı tüneği diğer tünek gibi tak.imkanın varsa tahta kullan