E vitamini takviyesi yapılabilir yanda Selahattin Güçlü'nün verdiği ilanlarda e vitamini var ya da doğal yollardan e vitamini verebilirsiniz. Buğday çimlendirmek gibi.Recep UYAN' Alıntı:başka bir çözümü yokmu acaba alıştım kuşlara kıyamıyorum değiştirmeye
![]()
Buğday çimlemeyi biliyorsunuz değil mi? Çünkü sitede anlatımı var. Eğer biliyorsanız. Buğday çimini ayrı bir mamalığa koyup vereceksiniz.Recep UYAN' Alıntı:buğday çimlerini direkmi vemem lazım yoksa mamaya felanmı karıştırıyım
iyi bir petshopsa vardır.Recep UYAN' Alıntı:çimi deniycem peki e vitaminini pet shoplarda bulabilirmiyim
Birbirlerini görmeleri lazım aralarında 50 cm mesafe olsun yeter.Recep UYAN' Alıntı:son bir sorukuşarı ayırmayı düşünüyorum kafesleri yan yan koyıcam yani birbirlerini görecekler görmemelerimi lazım yoksa icon_think
Evet yandaki ilanlardan bira mayasına tıklayın kısa bir bilgilendirme çıkar.Recep UYAN' Alıntı:sitede biraz araştırma yaptım bira mayası ve vitaform diye bişeylerden bahsetmişler ama tam neye yaradığını söylememişler üremede bir işe yarıyorlarmı acaba icon_think