Kafes Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum...

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
Cümleten Hayırlı Akşamlar...
Biliyorum daha önce çok tartışılmış bu konu fakat kesin olarak istediğim sonuca ulaşamadım ulaştığım tek sonuç boxun telden daha iyi olduğu fakat boxlarda çeşit çeşit sizce fotoğraflardaki boxlardan hangisi daha iyi ?  confusedtw
1.KAFES 63x40x40  3 Katlı

2.KAFES 80x40x40 2 Katlı

[Fotoğraflar temsili ve alıntıdır...]

Ben 2 çift hobi amaçlı evde besliyorum kuşlarımı üretim için sizce bu 2 çeşitten hangisi daha iyi ben 2 çiftim için ve ayrıca yuvadan atlayan yavruları koyabileceğim 3. kafes seceneği olan bir box istiyorum yani ya 1. foto yada 2. fotoğrafın 2 katlısını alt kısmı salma şekilde bölmeden yavrular için, üst kısmı bölerek 2 çift için yapıcam sizce hangisi daha mantıklı olur ?  confusedtw  Değerli Görüşlerinizi Bekliyorum...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kesinlikle kendinden yuvalıklı olan yani birinci..yalnız  yuvalık içine çam ağacından yuva altlığı koyman daha verimli olacaktır...plastik her türlü azda olsa zararlı...ve  akıllı  yemlik kapısı olan türden olsun...giyotin kapılı yani

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
kesinlikle kendinden yuvalıklı olan yani birinci..yalnız  yuvalık içine çam ağacından yuva altlığı koyman daha verimli olacaktır...plastik her türlü azda olsa zararlı...ve  akıllı  yemlik kapısı olan türden olsun...giyotin kapılı yani

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
her şeyden önce kuşların rahat hareket edebilecekleri büyüklükte bir kafes tercihi yapmanızı öneririm

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Karahan UZUN.' Alıntı:

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
Herkese çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bakalım inşallah boxun içinde yavruların fotosunuda görürüz.. :D