Kafes Seçiminde Yardımınıza ihtiyacım var

Yaşar KULA

Yeni Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
KULA
Herkese günaydınlar olsun ben üretim aşamasında tektip kafes kullanmak istiyorum da bana seçimler hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.İki kafes hakkında tam anlamıyla çıkmaza girdim desem yeridir.iki seçenek var elimde şu an biri tekli ful aksesuarlı diğeri üç katlı altı gözlü sadece yemlik ve tüneklik dahil sizce hangisini almalıyım hangisi daha kullanışlı acaba fikirleriniz benim için birer ışıktır. şimdiden vereceğiniz cevaplara sonsuz şükranlarımı sunarım

LİNKLER

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-80-lk-uc-katli-cifthane-kafesi-adrese-teslim-45132368/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-kafeste-profesyonellik-isteyene-belcika-modeli-yuvalikla-46119069/detay/

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
Katlı kafes daha iyi olacaktır, sabitleme imkanı var, hem eğer yer uygunsa daha az yer kaplar. Ama tek tek kafesleri oynatırım dersen ki, tavsiye etmem o zaman tek tek kafes daha iyi olabilir. Ama bence kafadan pvc boksla başlasan daha iyi, az yem dökülür, temizlik kolay. Çok yeniyim diyorsan, sonuç olarak katlı kafes öneririm. Kolay gele,

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      *Tekli (bağımsız) tel kafesler
      *Katlı tel kafesler
      *Katlı boxlar
      *Bölümlenebilir salma boxlar
    Hepsinin avantajları ve dezavantajları vardır; Tabii fiyatları ayrı bir konu.
    Belkide kafes seçimi yaparken, üretimhane ısı, iklim, havalandırma ve üretime ara verilecekse, yılın hangi döneminde üretime ara verileceğinin kararını göz önünde tutarak belirlemelisiniz.

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
bende 25 adet İkinci lingte gösterdiğin kafeslerden mevcut. çok kullanışlı ve rahat ama alt tavasına ızgara yaptırırsan daha iyi kuşlar kendi pisliklerinin üzerinde gezmezler, sağlık açısından daha elverişli. ama üretim yapacağın yere göre kararını sen vereceksin tabiki.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
çifthaneleri aradan böldüğünüz takdirde iki tarafta olan kuşlar birbirlerine ulaşmaya çalışıyor ilgileri tamamen yan taraftakilere kayıyor göz önünde bulundurmanızı öneririm suntayla felan kapatırım derseniz bu seferde suntayı kemirmekle geçiriyorlar zamanlarını