Kafes tasarlıyorum ama

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Arkadaşlar kendime box kafes tasarlıyorum.Şey arka tarafı lambriden yapıcam sorun olur mu?

mts.42

Takipçi Üyemiz
Kafanda tasarlamak için faydası olur belki yakın zamanda yaptırdım bir kaç değişiklik yapcam bir kaç güne resim eklerim duvarlar MDF den tava lambirdin tel seçiminde yanlış yaptım ama sağlık olsun genel anlamda memnunum üstü kontraplak raylı kapak.slmlar

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
hocam icinde cok cok kuslar beslersın.nacızane bıfıkrımı dıle getıreyım. bır forum sıtesınde gormustum.tahta kısmında yem ıcın bı oyuk ac.dönebılecek bı mekanızma ayarla .yem degısımınde kusların haberı bıle olmasın

mts.42

Takipçi Üyemiz
Serkan kardeşim demek istediğini tam anlamadım resim ekleme imkanın varsa ekle bi bakalım benim düşüncem aşağıdaki gibi bir kaç güne kadar bu şekilde yeniden dizayn edecem salmamı

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
iyi çalışmalar ama  siz salmamı yoksa box sistemimi yapacaksınız önemli olan o arkadaşlar burada salmaya örnek vermiş benim yapmış olduğum box sistemini sesimde görtereyim ölçüşerinide verebilirim kendim montaj ettim sadece mobilyacıya gidip benim söylediğim ölçüleri vereceksiniz kendiniz topluyacaksınız

mts.42

Takipçi Üyemiz
Topragım boxların kullanışlı olmuş güle güle kullan bol bol yavru alırsın inşallah bende Akşehirliyim :)

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
Kadir YİĞİT' Alıntı:
Bu ölçüler yerine piyasadaki kitaplıklardan alıp onlara ön tel taksak?
maliyetini arttırısın benim vereceğim ölçülerde hiç bbir sıkıntı yok hemde uygun fiyata toplamış olursun

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
allah kolaylık versin akşehire geldiğin zaman beklerim inşallah haftaya kadar 100 takım kuşum olacak yerlerini hazırlıyorum şuanda 30 takımla yola başladım sen ne besliyorsun toprağım

mts.42

Takipçi Üyemiz
İnsallah mayıs ayında iznim var gelirim ziyaretine :)

Bende bir çift jumbo kırıgı ve bir cift yerli var yerlilerin 3 yavrusu var bide tek yavru var hobi bizimki :)

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
çok güzel bir ugraş bende yeni başladım 2 ay oldu şükürler olsun bu işi ilerletme yönündeyim beklerim geldiğin zaman

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Kadir YİĞİT' Alıntı:
Bu ölçüler yerine piyasadaki kitaplıklardan alıp onlara ön tel taksak?
Spotcularda ucuza çok güzel kitaplıklar bulabilirsin 80*40*40 ebatlarında 5 katlı kitaplığı 30 tl ye aldım . 5 tane ön tel yaptır yaklaşık 25 desen 25 te tavalara say 80 tl ye tamamdır :D

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Ben box kafes yapacağım.2 türlü yapabilirm:

1-Sadece box kafesin arkası lambri olucak.
2-Kafesin tamamı lambri olucak.

Konuda da belirttiğim gibi lambriden yapmamın sakıncası olur mu?