kafes teli boyası için yardım

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
slm üstatlar kafes telini ben kendim yapmak istedim. bi tel gurubu buldum 3 5 8 milimlik var kg 3 tl yalnız boyasız bunları siprey boya ile boyasam kuşlara zara verir mi kuşlarım muhabbet olunca metali bile yeme kapasiteleri var  :) yada nasıl bir fikir verirsiniz?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
öncelikle kolay gelsin tel grupları çok kirli ya da paslı gibi ise temizleseniz iyi olur ama boya işine grimeyin derim bende yaklaşık 10 kafesi boyadım eski kafeslerdi boya çok güzel durmadı telin görünüşü çok kötü değilse boyamamanda fayda var saygılar.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
biraz yağlı gibiydi tam değildi ama parlak rengi yoktu sanayide kullanıyorlar bu ütü masası yapımında temizlesem yeter mi

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
temizlesen yeterli ama dediğin gibi ise temizlemeyi (tellerin altına üstüne gazete koyarak yakabilirsin ,mangal yaparken et ızgarasını temizlediğimiz gibi ) ya da başka türlü .

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
kardeş o telleri en temizi kaplama yaptır kalveniz kaplama kalveniz sac demir boru vs malzemeleri kaplama şekli pas kir derdin olmaz kalveniz metalik gri tonda bir renktir yakınlarında tornacı kaynakçı falan varsa onlara sor sana yardımvcı olurlar kalvenizci nerde bulacagına dair cünkü normal demir daha kısa sürede pas yapmaya başlar buda kuşlara zarar verebilir  ve o telleri neyle kaynatacaksın punta kaynak gerekir onlara ve onun içinde kalıplar lazıım tel aralarını ayarlamak için

semih ökenel

Üyemiz
Adı
semih
Soyadı
ökenel
dediğiniz teller biraz kalın kafes yapmanız için. 1,5 - 2 mm ölçülerde galvenizli teller var onlar da 3 tl kılogramı. onlar da boya gerekmıyor .
saygılar

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
teşekkürler abilerim verdiğiniz bilgiler için