Kafes Teli Kırıldı

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Merhaba arkadaşlar kafesimin bir teli kırıldı tuttugu bir ucundan onu ne ile tutturabilirim acaba yardım edersenizçok sevinirim.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Galiba diğer tellerde lehim ile tutturulmuş.Peki bildiğimiz kaynak makinası ile yapılabilirmi

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Makara ipini iki tele dolayarak sabitledikten sonra üzerine japon yapıştırıcısı damlatın. İpler japonu emsin, eskisinden bile sağlam olacaktır.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
kaynak makinası ile olacağını sanmam onda yüksek ısı oluşuyor telleri eritebilir...lehimle olacağını düşünüyorum pahalı bişeyde değil denemekte fayda var.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Makara ipini iki tele dolayarak sabitledikten sonra üzerine japon yapıştırıcısı damlatın. İpler japonu emsin, eskisinden bile sağlam olacaktır.
MAKARA IPI NASIL OLUYOR KIRIK TEL TEK BIR UCU OBUR UCU SAGLAM NASIL YAPMAM GEREKIYOR ORASINI PEK ANLAMADIM AFFINIZA SIGINARAK ABDULLAH BEY

MAKARA IPI DEDIGINIZ DUGMEYI DIKMEK ICIN KULLANILAN IP'DEN BAHSEDIYORSUNUZ GALIBA

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Erhan KİRET' Alıntı:
kaynak makinası ile olacağını sanmam onda yüksek ısı oluşuyor telleri eritebilir...lehimle olacağını düşünüyorum pahalı bişeyde değil denemekte fayda var.

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Kafes değilde başka bişey olsaydı. japonu dök kurumadan üstüne karbonat dök derdimde kuş yer falan sıkıntı olur. ama aklında bulunsun bişeyi yapıstırmak istersen dediğim yöntem birebir ;);)

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Evet sobacıdaki punta kaynak makinası ile sağlıklı olabilir yorum ve tavsiyeler için teşekkür ederim.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
daha önce lehim makinesi ile denedim ama kafes telini lehim tutmuyor, Japon yapıştırıcı veya kaynak daha iyi olur...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Ahmet KARA.' Alıntı:
daha önce lehim makinesi ile denedim ama kafes telini lehim tutmuyor, Japon yapıştırıcı veya kaynak daha iyi olur...
AHMET BEY KAYNAK ŞU SOBACILARIN YAPTIGI PUNTA KAYNAK İLE OLURMU

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşın dediği gibi telin renginde bir ip ile dola üstüne japon damlat on numara olacaktır.