kafes teli malzemesi

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
kuşlar için çifthane tellerinin paslanma kuşlara zararı en uzun süre kullanımına göre en iyiden en kötüye sıraya koyar mısınız ? hangisi kuşlar için saglıklı?

pirinç
galvaniz
nikel kaplı

E

elaziz2316

Guest
    Bence en ideali tamamı prinç olan. Ama maliyet yüksek olduğu için özellikle üretimhanesinde kullanana rastlamadım. Piyasaya bakıyorsun 5-6 TL'ye prinç'e benzeyen kafesler var. Ama hakiki pirinç kafese bakıyorsun en ucuzu 20-25 TL'den başlıyor ve yukarı doğru çıkıyor.

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
abi benim tek kuşum var geniş olsun diye ona çifthane alayım diyorum. pirinç sordum 60x40 adam 55 e bırakırım dedi. galvaniz buldum nette 25 tl kargoyla 35 falan. toptancıda nikel kaplı var 45 ten başlıyo.. hangisini almak daha mantıklı?

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
O senin cebine bağlı bir seçim. tabiki pirinç olanı daha iyi. Tek kuşun var nasılsa bir tane al tam al derim ben. bye

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
benim kafeste böle bişi bunun fırın boyalısı ben geniş olsun diye çifthane şeklinde almak istiyorum. yoksa gidip oval şekilde olan papagan kafeslerınden mı alsam?

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Arkadaşım herşeyin ideal ölçüleri var. İster salma al ister oval papağan kafesi. Senin kuşun tek başına. Ne yapacak o kadar kafesi. Sen 500m² evde tek başına sıkılmaz mıydın? Adı üstünde salma,çifthane,papağan kafesi. Yani senin kuşun o kafeslerde rahat edemez. O yüzden kafesler çeşit çeşit. Bence yenilemekte istiyorsan yine 30x40 civarında bir kafes bakman gerek.

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
kızma abla :):):) bende rahat etsin diye dediydim abla öle diyosanız öledir o zaman o zaman o linkte attıgınız kafesin daha genişleri varya boydan enden onlardan alsam olur mu?

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
kızmadım sadece anlatmaya çalıştım. C:) olur tabi ki onun rahat edeceği ideal ölçülerde bir kafes tabikide çok iyi olur.