ali aydın ilk etapta 2 adet 5 katlı istiyorum yani toplam 20 kafes içericek 20 çiftlik istiyorum. ama bnm için önemli olan bazı şeyler var;ALİ AYDIN' Alıntı:merhaba asel kaç tane istiyorsun ben sana yardıncı olabilirim istersen
tuna bey parasal sıkıntı var tabiki eğer uygun olursa mdf box yaptırıcam uygun bir fiyat bulamazsam çifthane kafesleri tercih edicem. yer sıkıntımda yok değil demin bir arkadaş hesap çıkardı ben o kadar ayrıntılı düşünmemiştim 5 katlı olunca çok yüksek oluyor 4 katlıyı sonradan daha uygun buldum ama yuvalık konusunda kararsızım 25x25x25 çok büyük oluyor yükseklik 20, derinlik ve genişlik 25 cm olsa bir problem olmaz diye düşünüyorum. Aslına bakarsanız yakın biryerde bir kafescinin atölyesine gitsem çok kolay halledilebilecek problemler bunlar bahsini ettiğiniz abilerimin iyi esnaflığından kesinlikle şüphem yok iyi dilekleriniz için teşekkür ederim tuna bey.tuna akgün' Alıntı:asel bey anladığım kadarı ile istediğiniz şeyi alabilmek adına pek parasal probleminiz yok.5 katlı olacağına 4 katlı olsun diyerek yer probleminiz olmadığınıda ifade etmiş oluyorsunuz.bunların hepsi güzel.kuşların günlük yaşam mahallerinin büyük olmasını düşünürken son anda yavrulukları neden ufaltma yönüne gidiyorsun.bırak ilk düşündüğün gibi olsun.20*20*25 çok ideal bir ölçü.yavruluğunun büyük olması ile yaşayacağın avantajlar epey fazlalaşacak.ilk resimdeki kafesleri istanbul kartalda davut koç (siteye üyedir)pvc kullanarak yapıyor.ikinci resim bursadan ahmet salman (siteye üyedir)arkadaşımız mdf lam kullanarak yapıyor.ankaradan şahin güngör (siteye üyedir)mobilyacılıkları çok kalitelidir.aslında bizim resimlerden gördüğümüz ve diğer arkadaşlardan edindiğimiz intiba bu arkadaşların hem çok temiz işçilikleri olduğu hemde çok beyefendi esnaf oldukları yönündedir.seninde aradığına en kısa sürede ulaşabilmeni temenni ederim.
esen kalın,
mustafa bey teşekkür ederim arayıp görüşücem anlaşırsak yanına gidicem.mustafa karaeli' Alıntı:Asel sana mesafe olarak en yakın Tire var.Tirede üretim yapanÖzden kafesçilik ile görüşüp temin edebilirsin.
Yükseklik 20 cm olursa kuşlar yuvadan erken çıkabilirler. Bu da pek olması istenilen bir durum değildir. O yüzden 25 cm yükseklik idealdir. Ama tercih size kalmış. Piyasada 17 cm yükseklikte yuvalık yapıp satanlar bile var.asel09' Alıntı:ismail kardeşim doğru bir tespit haklısın 5 katlı yerine 4 katlı olması daha mantıklı peki yuvalık çapıyla üst üste koyarsak yuvalıkların yüksekliği 20 cm olsa nasıl birşey olur?