Kafes Üretim

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Arkadaşlar  plastik  yalnızca ön cephesi tel yani sayın selahattin bey'in kafeslerinin plastiğini üretmeyi düşünüyorum. Yuvalıksız!! Yuva ön tarafta ayrı bir parça.. Birkaç girişimde bulundum.  Kendimde ufak çaplı üretim yaptığım için ihtiyacın nasıl olduğunu az çok biliyorum ancak sizlerinde fikrini almak istedim..  Nasıl birşey olmalı sizce? Ebatları... Şekli vs..

Projede  komple plastik ön kısmı tel 3 yemlik 2 kapılı  g40/y30/d30 ebatlarında. plastik tava ve ızgaralı demonte halinde ve  2. kafes için ek yeri  yani  5,6,10,15 kafesi yan yana üst üste monte edilebilecek bir döküm.  Fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen yazılarınızda pazarı olurmu ve fiyat ne olmalı sizce gibi ekleride unutmayalım.. Fiyat konusunda arzu ettiğiniz değil uygun fiyatı söylerseniz memnun olurum..

Piyasada muadil ürünler var ancak pahalı. Düşüncem bundan ötürüdür..  Saygılar

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
evet serkan bey baya kullanışlı olur ancak tasarım aşamasında olduğundan dolayı nasıl birşey olsa ek düşünce varmıdır gibilerinden açtım başlığı. Fikriniz varsa çok memnun olurum.

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
En verimli üretim= En az masrafa en yüksek kâr marjıdır.

En verimli üretimi sağlamak için masraf ve kalitenin oranının kâr ı düşürmemesi gerekir.

Ve bir üretici kaliteyi yüksek tutmak istiyorsa üretim hâlinin "DOĞAL" a en yakın şekilde tutmak durumundadır.

Biçok üreticimiz yapaya göre çok daha pahalı olmasına rağmen doğala (Tahta,Ağaç)  yönelmiştir. Bu yüzden plastik kafeslerden beklediğiniz talebi göremeyebilirsiniz.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Ben yaptırdım Daper kafes Davut Koç bu işin en iyilerinden

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
dikkatimi çeken ayrı bir konuda ölçüler bence küçük biraz daha büyümeli bence

E

elaziz2316

Guest
    40x30x30 yuvalık önden takılacak ise bence küçük. 20x20'lik bir yuva takayım derseniz kafesin önden yarısı kapandı demektir. Kuşlar bile gözükmez. Yerin müsaitlik durumuna göre yuvaları kafesin arkasından da takılabilir.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Örnek yaptığınız takdirde sitede  düşünceler değişir  kanısındayım .

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bence çok rekabeti olan bir işe atılıyorsunuz. PVC kafes yeni bir endüstri değil ve bugün sizin düşündüklerinizi başkaları birkaç yıl önce düiündü. Bu imalatçılar da kaliteyi maksimum düzeyde tutup fiyatı da minimumda tutmaya çalışmakta. Birçok farklı modeller ama sizin verdiğiniz ölçülerde kafes yapsanız bile tutlumayacağını kanısındayım...sebebi de düşündüğünüz ölçüler...30 cm yükseklik ve derinlik olarak muhabbet kuşları için çok az. En çok kullanılan pvc kafes ölçülerine gelince 60 genişlik 40 yükseklik ve 36 derinlik. Jumbo besleyenler bundan da büyük kafes tercih etmekteler örneğin Davutun kafes modelleri içinde 80cm genişliginde + 20 cm yuvalık...yani toplamda 1 metre genişlik eder ve bunlar kuşlar için çok rahat ve ferah kafeslerdir.

Bence bu işe kalkışacaksanız öncelişkle rekabet edeceğiniz birey ve firmaların ürün ve fiyatlarını inceleyin...onlardan daha iyi ve daha uygun fiyata ürün yapabileceğinize inanırsanız o zaman hiç durmayın ve biran önce bu işe atılın derim.