ozgurdemirbas
Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar plastik yalnızca ön cephesi tel yani sayın selahattin bey'in kafeslerinin plastiğini üretmeyi düşünüyorum. Yuvalıksız!! Yuva ön tarafta ayrı bir parça.. Birkaç girişimde bulundum. Kendimde ufak çaplı üretim yaptığım için ihtiyacın nasıl olduğunu az çok biliyorum ancak sizlerinde fikrini almak istedim.. Nasıl birşey olmalı sizce? Ebatları... Şekli vs..
Projede komple plastik ön kısmı tel 3 yemlik 2 kapılı g40/y30/d30 ebatlarında. plastik tava ve ızgaralı demonte halinde ve 2. kafes için ek yeri yani 5,6,10,15 kafesi yan yana üst üste monte edilebilecek bir döküm. Fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen yazılarınızda pazarı olurmu ve fiyat ne olmalı sizce gibi ekleride unutmayalım.. Fiyat konusunda arzu ettiğiniz değil uygun fiyatı söylerseniz memnun olurum..
Piyasada muadil ürünler var ancak pahalı. Düşüncem bundan ötürüdür.. Saygılar
Projede komple plastik ön kısmı tel 3 yemlik 2 kapılı g40/y30/d30 ebatlarında. plastik tava ve ızgaralı demonte halinde ve 2. kafes için ek yeri yani 5,6,10,15 kafesi yan yana üst üste monte edilebilecek bir döküm. Fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen yazılarınızda pazarı olurmu ve fiyat ne olmalı sizce gibi ekleride unutmayalım.. Fiyat konusunda arzu ettiğiniz değil uygun fiyatı söylerseniz memnun olurum..
Piyasada muadil ürünler var ancak pahalı. Düşüncem bundan ötürüdür.. Saygılar