Kafes üretimi yoksa.Pvc Dolap Mı?

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Değerli arkadaslar muhabbet üretimi için en ideal üretim kafeste mi olmalı?Yoksa Pvc dolaplarda mı yapılmalı kendinden yuvalıklı olanlardan.Kafes ve dolap üretimde tünek sayısı tek mi olmalı daha fazlamı

Fatih Köle

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.pvckafesyuvalik.com
Adı
Fatih
Soyadı
Köle
Telde üretim yapmayı seven var pvc veya benzeri kendinden yuvalıklı olanlarda üretim yapmayı seven var bu size kalmış birşey.

Tünek 2 tane olsa yeter diye düşünüyorum. Boş durmasınlar ondan ona uçsalar yeter :)

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
dolap üretimde kuşların bulunduğu kısmın hafif kararması üretimi etkiler diyen oldu da

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Bence en ideali tel kafes yeteri büyüklükte olması gerekir tabi en azndan 45 lik olmalı bn45lik tel kafes tek agaç tünek kullanıyorum .

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Hakan kardeşim bende şu an 3 adet 8 göz kendinden yuvalıklı kafesçi cemal ustadan yaptığım dolaplarım var ama kimisi dolaplar ışık görmüyor üretim olmaz diyorda ondan bende soruyum dedim....

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Cemal usta dayım olur. Benim tercihim herzaman tel kafestir yanlış anlaşılma olmasın kaliteden ötürü degil tel kafeste kuşların kendini daha iyi ve rahat hissettgini düşünüyorum ama hali hazırda elinizde pwc kfslriniz varsa kullanin bence sıkıntı yaratacagını düşünmüyorum.

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Kendisini çok severim sağolsun dolaplarıda çok iyi.Şu ana kanaryalarımı onun içersinde bakıyorum ve muhabbet üretimine geçicem kardeşim.Yaptığı dolaba tek tünek kullanabilir miyim....

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Abicim ben kendimden söylüyorum ben ikisini de söylüyorum pvc kafeste ben verim alamadım tel kafese geçtim çok şükür üretim düzene girdi ...

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
En İdeal tel kafes ölçüleri büyük olması kaydı ile

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Bende 30 adet tel kafes siparisi verdim cemal ustaya yarın kısmet olursa teslim alacam

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
hocam tekrardan mı başlıyoruz özledim sizi.Beni ararsanız sevinirim bu arada dolapları sattım alan arkadas hayrını görsün

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
İsmail GÜZEL' Alıntı:
Bende 30 adet tel kafes siparisi verdim cemal ustaya yarın kısmet olursa teslim alacam
Hocam kafes ölçüsü nedir acaba

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

norli

Üyemiz
Adı
ahmet emre
Soyadı
büyük
dostum kesınlıkle tel kafes derım ancak tek kafesın de alttında tel korumalıklı olanlarından al bence almısken ....

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Bende bu güne kadar hep tel kafes kullandım ancak tel kafeste üretimde temizlik çok yorucu. Hele çift sayısı fazlaysa boxta çekmeceler rahatca çıkarılıp temizeniyor kuşlar minumum rahatsız oluyor,dha düzenli bi görünüm.Ancak tel kafeste kuşlar daha fazla gün ışığı alıyor ve bu üretimi olumlu etkileyebiliyor.

cht_58

Yeni Üyemiz
Adı
cahit
Soyadı
tokmakoğlu
MERHABALAR,,  SANİRİM BİRAZ DA ORTAMLA ALAKALİ OLMALİ AMA BENDE PVC BOX KAFESTE 9 AY BİR TİK OLMADİ KUŞLARDA TEL KAFES ALDİM 3 AY OLMADİ HENUZ 6 CİFT KUSUN 5 CİFTİ CALİSİYOR HOS 3 CİFT SHOW KUSUM 2 KULUCKA BOS VERDİ AMA KİSMETSE 3. KULUCKALARA ARTİK. KESKE DAHA ONCE TEL KAFESE GECSEYMİSİM EN ONEMLİ ETKEN BENCE TABİ BENİM YERİM İCİN DİYORUM... DAHA FAZLA GUN İSİGİ ALMALARİ OLDU GALİBA BU STRESİ DE ORTADAN KALDİRMİS OLMALİ TABİ HEPSİ BENİM FİKRİM...

blade17xxx

Yeni Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Erdoğan
Biraz yer ile alakali.kendine ait temizlikten usanmayan biri tabiki tel kafes yapmali.benimde aklimda tel kafes vardi fakat bakicqgim yer fazla pislik tutmayacak biryer olmali.o yizden mdf den box yaptiriyorum kendime. Box kafeslerde kuslarin ciftlesmemesi biraz da sans ile alakali sanirim benim abimin 48 goz box var rahat 40 cifti her daim calisiyor.

LG-D855 cihazımdan gönderildi

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Kısmet olursa bende tel kafese dönücem alan kişiden haber bekliyorum bakalım daha bize dönmedi.Eğer kesin birşey olursa tel kafes alıp altlarınada ızgara yapıcam bu sayede kuşlar pisliğe temas etmeyecek....