KAFES VE AKSESUAR ARAYANLAR ICIN YENI SITE TANITIMI

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
site görünüş açısından güzel, madem eleştriye açıksınız,
kusura bakmayın ama fiyatlar çok ama çok yüksek
hayırlı kazançlar dilerim...

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun. Kafesler güzel ve temizliği kolay görünüyor. Ama akrilik gibi bir olaya girme yerine daha az maliyetli kafesler yapabilirsiniz. Sitenizdeki kafesler üst düzey geliri olanlara hitap ediyor. Üreticilerin zaten çok kazancı yok. Ama orjinal bir fikir. Allah yardımcınız olsun.

Not: İyi bir gelirim olsa evimin bir odasına hemen bu kafeslerden alırım :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hayırlı olsun Murat abim, site güzel olmuş. Bol kazançlar dilerim.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Canan NUMAN' Alıntı:
Çok şık modeller tebrik ederim. Fiyat olarak keyif için alınmayacak kafesler değil ancak üreticilere görede çalışmalar olursa muşteri portföyünuz geniş olur diye düşünüyorum.
Üreticiler için pratik ve sıhhı kullanım ile fiyatının amaç  ile dengeli oluşu önemli bunlarada yoğunlaşır dahada gelişirsiniz tahminim direkt lüks malzemeler işle başlamışsınız talep illaki olur ama Türkiye şartlarında belli bir sınırda olur. Onuda kaliteli ve şık diyerek karşılarsınız o güzel ama üreticilere yönelik yenilikli kolaylık icat edilmiş modeller de üretirsiniz İnşallah daha çok fikirler ve çeşit olacağı belli zaten hayırlı olsun.
Üreticilerin işine gelecek kafesler değil.Canan hanıma katılıyorum.Tamamı ile zevk ve sefaya yönelik kafesler.Alanlar tamamı ile görselliğe yönelik kullananlardır.Üretici mekan ve kuşların üremesi için hem yerden tasarruf hemde kuşların üreme ortamlarına sağlamaya yönelik hesapları yaparken bu hesaplara cevap vereceğini sanmıyorum.

Zevk için evin bi köşesin de 10 numara olur.Ellerine sağlık yapanların.

sunrise

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kafesciler.com
Adı
M.Murat
Soyadı
Baysal
Mutlu bey merhaba
Sizinde yazdığınız gibi kafesler ev ve iş yerleri için Uygun
üreticileri de düşünerek kullanımi ve temizligi kolay, hesapli saglam hijyenik gerektigi durumlarda isi yalitimli modeller konusunda arge calismalari yapiyoruz .
Yakin zamanda sitede uretim kafesleri basligi altinda bu urunleride tum ureticilerin  hizmetine sunmayi planliyoruz.Bununla ilgili fikirleri ve istekleri olan ureticilerimizden yorumlarinida almak isteriz.
Saygi ve sevgiler

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Usta sitye daha öncede tıkladım  halen aynı  yazıları okuyorum site reklamına verdiğiniz önemi sitenin içeriğinede gösterin  ürünlere tıklanınca çıkan sonuç altta inş bu eksiklikleren kısa sürede  giderilir... Selametle

SULUKLAR

Bu kategoride ürün bulunamadı.

sunrise

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kafesciler.com
Adı
M.Murat
Soyadı
Baysal
Sevgili Ünal kardeşim hatırlatman için teşekkür ederim.
Ürünler eklenmiştir.
Fiyatları piyasa araştırması sonrası eklenecektir.

Allah C.C. yar ve yardımcınız olsun.
Hayırlı üretimler.

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
Murat kardeşim sitende alışveriş için tek ürün alırsan ödeme imkanı çıkıyor ama  hangi ürün modelinden olursa olsun sepete 2 adet eklenince ödeme ekranı çıkmıyor isterseniz deneyinde kendi gözlerinizle görün..