Kafes ve kuşlarım yarumlarınızı bekliyorum.

halildev

Yeni Üyemiz
Arkadaşlar benim kuşlarım ile kafesimin resmini yükledim. Öncelikle kafes muhabbet kuşu beslemeye uygun mu sormak istiyorum. Beyaz kuş yuvalıktan pek çıkmıyor. Diğer kuşlarımı ise alalı 2 ay oldu. Daha çnce yavru alınmış.Ben aldığımdan beri yuvalığa hiç girmediler. Cinsleri ve sağlıkları hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Kuşlarınızın maşallahı var. Yalnız kafeslerdeki hareket alanları bana biraz yetersiz geldi.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
kuşlarınız gerçekten güzel ama bencede kafesler küçük ölçüleri yazarsanız yine fikir alışverişinde bulunabiliriz ama küçük geldi bana

halildev

Yeni Üyemiz
üst kafesler derinlik 40cm, genişlik 33 cm, yükseklik 30 cm dir.
Alttakiler ise genişlik 66 cm, derinlik 40 cm, yükseklik 30 cm.dir.
Üstteki kuşların arasında tel var. Sizce onu çıkarsam bir sorun olurmu kavga ederlermi yoksa anlaşırmı ya da faydası olurmu. 

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
bence çıkarmayın derim ama kafes yüksekliği özellikle kısa bide siz daha iyi bilirsiniz kuşlarınızın huyunu ama dişiler kıskançlık yaparsa ölümle bile sonuçlanabilir

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
maşallah kuşlarınız güzel, ancak yer olarak biraz sıkıntı var ayrıca sakın aralarındaki teli çıkartma
çünkü ben çıkarttım birbirlerini feci şekilde kıskandıklarından kavga ediyorlar

xxismetxx

Üyemiz
Adı
İSMET
Soyadı
BALIKÇI
kuşlarınızın yaşı biraz fazla üretime başlamak için.biliyosunuzdur inşallah.en az 3 yaşında o kuşlar

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
MAŞALLAH SAĞLIK DURMLARI İYİ. BAIMLARINI VE ORTAMLARI GÜZEL AYARLADIKTAN SONRA YAVRU ALABİLİRSİN...