kapılarıdamı streçlediniz yoksa?Mehtap YILMAZ' Alıntı:Selamlar bazı üreticiler naylonla değilde streçle çeviriyorlar kafesi yemliklerin etrafını filan yarıya kadar. Ben denedim ama bana pek kullanışlı gelmedi yem değiştirirken zor oluyor sök yeniden yap filan. Gazeteyi kemirirler kafesin dibine gazete üzerine havlu kağıt koyuyordum önceden ikisinide yiyorlardı![]()
abi esas amacım kuşların dışarıyı görmemeleri rahatsız olmamalarıA.Recep YAMAN' Alıntı:streçle hasta kafesi olarak çevrildiğini biliyorum
uzun tül kullanabilirsiniz
odamda bakıyorum mustafa bey. ah ayrı bi yerim olsa hiç sıkıntı değil.. odam olduğu için biraz sıkıntı oluor...Mustafa POYRAZ' Alıntı:Odandamı Bakıyosun kuşlara yoksa ayrı biyerlerimi var ?
HayırBerat DAĞ' Alıntı:kapılarıdamı streçlediniz yoksa?![]()
+111Mustafa POYRAZ' Alıntı:Kardeşim bende baktım aylardır odamda yapacagın iş basit perdeciye gideceksin parça tül alacaksın fiyatı 3 5 lira kafes ölçülerini terziye vereceksin %80 %90 tüyden pislikten kurtulacaksın biraz tülü geniş yaptır kafesin üstüne kadar kapatsın streçide denedim herşeyi denedim ama bi şekilde tüyü pisligi dökülüyodu pahalı bişey değil tavsiye ederim kendi adıma saygılar ..umarım yardımcı olmuşumdur..
çok saolun mustafa bey yarın ilk işim bundan yarptırmak olacakMustafa POYRAZ' Alıntı:Kardeşim bende baktım aylardır odamda yapacagın iş basit perdeciye gideceksin parça tül alacaksın fiyatı 3 5 lira kafes ölçülerini terziye vereceksin %80 %90 tüyden pislikten kurtulacaksın biraz tülü geniş yaptır kafesin üstüne kadar kapatsın streçide denedim herşeyi denedim ama bi şekilde tüyü pisligi dökülüyodu pahalı bişey değil tavsiye ederim kendi adıma saygılar ..umarım yardımcı olmuşumdur..
Merhabalar. Evet Mustafa Bey size çözümü vermiş ve çok haklı. Ben de evimin salonunda besliyorum kuşlarımı ve yeni çifthane alınca diğer kafeslerin tülleri olmadı. Bulunduğum yerdeki bütün perdecileri gezdim ama hiçbirinde parça tül bulamadım. Hepsi dikilmiş hazır satıyorlar. O nedenle perdecileri dolaşmayın. Parça kumaş satanlar var onlarda rahatlıkla bulabilirsiniz.Eni 1,5 metre oluyor bu tüllerin.2 metre aldığınızda 2 adet çıkar. Ayrıca kenarları için kalın lastikte almalısınız ki kafesi sarıp düşmesin. Toplamda maliyet 10TL. Tabii ben terziye diktirmedim. Kendim ölçülerinde kesip silikon tabanca ile yapıştırarak yaptım. O nedenle terziye verirseniz ne kadar ister bilemiyorum. Tül yaptığınızda hem etrafa hiçbirşey saçılmıyor hem kuşların sağlığına zarar vermemiş oluyorsunuz. Mustafa Bey'in dediği gibi biraz geniş olsun ki suluk, yemlik vs sığabilsin ve yırtılmasın.Mustafa POYRAZ' Alıntı:Kardeşim bende baktım aylardır odamda yapacagın iş basit perdeciye gideceksin parça tül alacaksın fiyatı 3 5 lira kafes ölçülerini terziye vereceksin %80 %90 tüyden pislikten kurtulacaksın biraz tülü geniş yaptır kafesin üstüne kadar kapatsın streçide denedim herşeyi denedim ama bi şekilde tüyü pisligi dökülüyodu pahalı bişey değil tavsiye ederim kendi adıma saygılar ..umarım yardımcı olmuşumdur..