Kafesin içi

muhammed_ali

Üyemiz
Adı
muhammed ali
Soyadı
çelikel
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,21547.0.html

burda bi arkadaş kafesin içiyle ilgili bi tavsiyede bulunmuştu da şimdi size bi sorayım dedim, tüneklerin konumu yuvalığa göre iiyimidir? Az önce baktım dişi yuvalığın kapısındaydı bi içeri göz gezdirdi kemirdi sonra hemen önündeki beyaz tüneğe, ordan ahşapa kolaylıkla atladı.

Tavsiyelerinize göre değişiklik yapacağım..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Alttaki beyaz tüneklere gerek yok. Tahta tünekler plastik tünekler gibi yerleştirilmeli bence.

muhammed_ali

Üyemiz
Adı
muhammed ali
Soyadı
çelikel
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Alttaki beyaz tüneklere gerek yok. Tahta tünekler plastik tünekler gibi yerleştirilmeli bence.
yani o zaman tahta tünekler aynı yükseklikte olacak sadece yönü değişik olacak öyle mi?Çünkü bi diğer konuda " merdiven misali, yuvalığın girişinin önünde 1 tünek, onun biraz uzağında ve yükseğinde de 1 tünek olmalı" demişti. Bide yemliklerin de önündeki tüneği de mi kaldırayım?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yemliklerin önündeki tüneğe benim dediğim gibi yerleştirirseniz tünekleri zaten ihtiyaç duymazlar.

muhammed_ali

Üyemiz
Adı
muhammed ali
Soyadı
çelikel
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Yemliklerin önündeki tüneğe benim dediğim gibi yerleştirirseniz tünekleri zaten ihtiyaç duymazlar.
E ozaman çok alçakta olmazlar mı? ben şimdi kafesin tam ortasına yerleştirdim tahtaları

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Tam bu hizada döndürün bir tane de ortaya yükseğe koyun tünek aynı yöne baksın o da. Yani şöyle
            Diziliş:  _-_

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yani tahta tünekleri yükseltmeyin de alçaltmayın da yönlerini çevirin sadece. Bir tane de tam ortaya 2 tünekten daha üste takın aynı yöne baksın hepsi hepsi tahta olsun.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Beyaz tüneklere gerek yok bence tahta tuneklere birazcık daha alta alırsanız daha ıyı olur