Kafesin içinde olması gerekenler nelerdir...

turgay35

Yeni Üyemiz
Adı
TURGAY
Soyadı
AYDIN
Bir damızlık çiftin kafesinde neler olmalıdır ihityaçları nelerdir. Ben gaga taşı kum  ve sübye içi koydum yeterlimidir.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
erbay' Alıntı:
Bir damızlık için önce tünekleri iyi olmalıdır ağaç tercih et .Kuş kumunu ayrı bir kapta ver ayrıca mürekkep balığı kemiği enerji bloğu koyman gerekir..
  +1

turgay35

Yeni Üyemiz
Adı
TURGAY
Soyadı
AYDIN
gaga taşını kendim yapmak istiyorum yapabilirmiyim ne kullanmam lazım... enerji bloğu nedir..?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
turgay35' Alıntı:
gaga taşını kendim yapmak istiyorum yapabilirmiyim ne kullanmam lazım... enerji bloğu nedir..?
Gaga taşı kullanmanıza gerek yok Mürekkep balığı kemiği  yeterlidir

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
turgay35' Alıntı:
Bir damızlık çiftin kafesinde neler olmalıdır ihityaçları nelerdir. Ben gaga taşı kum  ve sübye içi koydum yeterlimidir.
gaga taşı yapmak için dişçi alçısının beyazından alıp nalburdanda kum alırsın kumu iyice yıkadıktan sonra fırında ısıtıp mikrop ve virüslerden kurtulduktan sonra önceden hazırladığımız soba teli ve kalıp olarak kullanacağımız mama kabı veya yemlik olabilir buzdolabı buzluk kaplarıda olabilir çıkması rahat olması için hafifçe kalıpları çiçek yağıyla yağlanır kum ve alçı % 50 % 50 oranında karıştırıp 1 dakika sonra kuruduğu zaman çıkarıp 2 günde kendiliğinden güneş gören  bir yere koyun ve gaga taşınız hazır güle güle kullanın