Kafesin içine taktığım lamba hakkında soruma cevap verirseniz sevinirim ustalar

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Yeni aldığım çiftime bulunduğu ortam soğuk olduğu için kafesin içine lamba taktım kuşlar için bir sorun olurmu? Olursa ne olur? Bilgilerinize ihtiyacım var. Saygılar..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Muhabbet kuşlarının günde 12 saat uykuya ihtiyaçları vardır dolayısıyla taktığınız lamba ile rahat uyuyamayacaklar gece kapatayım deseniz soğuk sıcak farkından hasta olacaklar en iyisi kullanmamanız bulundukları yerin kaç derece olduğu hakkında bilgi verirseniz herkes yardımcı olacaktır

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
cevabınız için teşekkür ederim bulundukları ortam 7 derece. Lambayı gündüz kapatıp kafesin üstüne birşey örtmeyi düşünüyorum kafesin karanlık olacağı için gündüz uyuyabilirler son söz size kalmış yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ BİZİ İSTİMLAK ETTİN GECE GÜNDÜZ SOĞUKLARDA LAMBA YANSIN KAFESİ ÖRTME KUŞLARI ÖLDÜRÜRSÜN VATTI DÜŞÜK LAMBA TAK AZ ELEKTİRİK YAKSIN KAFESİN ÖNÜ AÇIK KALSIN DİĞER TARAFLARI MUKAVVA KUTUYLA KAPAT ÖNÜ AÇIK KALSIN SOĞUKLAR BİTİNCE KUTUYU ÇÖPE ATARSIN SEN BİR DAHA SOMAMAK ADINA KAFESLE KUTUYA KOY ÖNÜNÜDE AÇ AÇ KOLAY GELSŞİN SOHUTTAN SOR SLM

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Lambanın etrafını aluminyum folyo ile iyice kapatın ve lambayı kafesin içine değilde üzerine koyun yani kuşların temas edemeyeceği şekilde akabinde gece gündüz yakabilirsin.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
ARKADAŞIN DEDİĞİ YÖNTEMİ YAPARSAN İYİ OLUR KAFESİ KUTUNUN İÇİNE KOY LAMBAYI BU İKİSİNİN ARASINA KAFESİN ÜATÜNE KOY GECE GÜNDÜZ YANSIN 8 W TASARRUF AMPULU TAK  EN DÜŞÜK SICAKLIK 15-16 OLMALI SİZ 7 DERECEDEN BAHSEDİYORSUNUZ BEN 24 SAAT LAMBA VE UFO YAKIYORUM SICAKLIK 16-17 DERECE .... alkisd

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Kemal abi senden ve tüm abilerimden özür diliyorum amacım sizleri meşgul etmek değil sadece bilgilerinizden istifade etmek tekrardan kusura bakmayın...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
furkanım bizler faydalı olmaya çalışıyoruz fakat sizlerden de biraz gayret ve çaba bekliyoruz tabi bu canlı bir varlık sizler için yetiştiriyor ve 3 5 para kazanıyoruz sitemizde bu kuşlarla alakalı her bir şey mevcut kaldıki sen hobici olarak katılıyor ve amatöt olarak çok fazla bilgi birikimi bulabilirsin sağolsun kurucular katılımcılar bak sen ve senin gibi küçük mubişçiler canlı canlı katılıyor bizleri grurlandırıyor ama hepte hazır yok yani balık tutmayı yemeği değil öğretmek istediğimiz sizleri seviyoruz slm

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Sezgin ANIL' Alıntı:
Muhabbet kuşlarının günde 12 saat uykuya ihtiyaçları vardır dolayısıyla taktığınız lamba ile rahat uyuyamayacaklar gece kapatayım deseniz soğuk sıcak farkından hasta olacaklar en iyisi kullanmamanız bulundukları yerin kaç derece olduğu hakkında bilgi verirseniz herkes yardımcı olacaktır
Sezginin dediği mantıklı

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Selahattin abi haklısınızda ortam 7 derece lamba olmassa çok soğuk oluyor ama