Kafespazari.com Açıldı

ahmetharşıt

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
harşıt
S.a Arkadaşlar  KafesPazari.Com Açıldı.

Ücretsiz İlan Verebileceğiniz Ücretsiz Kayıt Olabileceğiniz Türkiyenin İlk Ve Tek Kafespazari.com Yayın Hayatına Başlamıştır

Kafes İle İlgili Tüm Aksesuarları Bulabileceğiniz Satabileceğiniz İkinci El Ve Sıfır Kafes Alıp veya Satabileceğiniz Veya Üretim Malzemeleri Üretim hanenizi Satabileceğiniz Sitemiz Açıldı

Kullanımı Kolay Günlük Aylık Yıllık Reklam Verebileceğiniz Bir Adım Onde Olabileceğiniz Sistem Mevcuddur.İlanınızı Ön plana Cıkarabileceğiniz Tüm Olanaklar Mevcuddur.

Tek Ypamanız Gereken Üye Olup Hemen İlan Vermeniz.

Not:İlanınız Sistem Geregi Hemen Onaylanmıyor.Ama Ben Elimden Geldiğinde En Kısa Sürede Onaylıyacağım. :=)

Site Adresi:KafesPazari.Com

Bu İşe Gönül Vermiş Herkesi Bekliyorum

Saygılarımla Ahmet HARSIT..

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
sitede sıkıntı var aga. farklı ilgisiz seyler çıkıyor.tez zamanda düzelmesi dileğiyle,, hayırlı olsun.

ahmetharşıt

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
harşıt
degişrtirdim usta zaten onun ıcın sıkıntı oldu haftada ıkı uc defa kapatıyor lardı pazartesı aktıf olur  kusura bakmayın

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Yapımda bi sıkıntınız olursa bana danısabılırsınız site konusunda tecrübem vardır yardımcı olabılırm

ahmetharşıt

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
harşıt
arkadaşlar sitem yenıden aktıf olmustur ücretsiz ılan vermek ısteyenleri siteme beklıyorum herkese ahayırlı gunler