Kafess Görüşleriniz++++

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Merhaba ahiler bugün Mahsun Ece abimin yardiminiz ile kafes imalatı yapan abiyi ziyaret ettim ce bir çifthane aldim acaba iyimu kotu mu görüşlerinizi merak ediyorum Sevgiler Saygilar
http://hizliresim.com/e7WMdv

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Ya kardeşim güzel bir kafes al kullan olsun bitsin.Ne bekliyorsun herkes senin konuyumu koştursun.Bu kafes kötü bir kafes.Ölçüleri iyi gibi duruyor ama tavası nerede? Uygun bir kafes değil bu.Bu konu o kadar basit bir konu ki güncellemene değmez.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
Deniz YILMAZ...' Alıntı:
Merhaba ahiler bugün Mahsun Ece abimin yardiminiz ile kafes imalatı yapan abiyi ziyaret ettim ce bir çifthane aldim acaba iyimu kotu mu görüşlerinizi merak ediyorum Sevgiler Saygilar
http://hizliresim.com/e7WMdv
Hayırlı olsun kardeşim, güzel bir kafes almışsın. Üretim için uygundur sıkıntı olmaz. Farklı birşey istersen yine Cemal ustaya uğrarsın zaten kendisi imalatçıdır istediğin boyut ve şekilde ki kafesi çok uygun bir fiyata yaptırabilirsin orda

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
Emre CEYHAN' Alıntı:
Ya kardeşim güzel bir kafes al kullan olsun bitsin.Ne bekliyorsun herkes senin konuyumu koştursun.Bu kafes kötü bir kafes.Ölçüleri iyi gibi duruyor ama tavası nerede? Uygun bir kafes değil bu.Bu konu o kadar basit bir konu ki güncellemene değmez.
Emre bey kafesin tavası var dikkat etmediniz herhalde, Deniz kardeşimiz bu işte daha yeni merağını gidermek için tecrübeli arkadaşlara danışmak istemiş sadece.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Mahsun ECE' Alıntı:
Emre bey kafesin tavası var dikkat etmediniz herhalde, Deniz kardeşimiz bu işte daha yeni merağını gidermek için tecrübeli arkadaşlara danışmak istemiş sadece.
aynen abi anlayisin için teşekkürler

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Emre CEYHAN' Alıntı:
He arkadan çekilmiş fotoymuş.Doğru varmış tava ama yinede idare eder durumda.Yinede luzumsuz bir konu.
Abi bu üste acemiyim heyacani var seninde bu ise başlarken olmuştur anlamissindir beni umarim Saygilar Sevgiler...

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Bir kaç konu üst üste binmiş.Biraz kolaycılığa kaçmak oluyor.Benden sana tavsiye eski kitapçı falan o tarz yerlerde bul muhabbetlerle ilgili kitap,dergi vb kaynaklar.Baştan sona iyice oku bilgilen.En iyisi böyledir.Hem biraz bilgilenirsin sonra gel beni anla:D

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
Deniz YILMAZ...' Alıntı:
aynen abi anlayisin için teşekkürler
Rica ederim kardeşim, her türlü sıkıntında foruma konu açabilir merağını giderebilirsin. Yada kuşlarla ilgili heyecanını bizlerle paylaşabilirsin.

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Emre CEYHAN' Alıntı:
Bir kaç konu üst üste binmiş.Biraz kolaycılığa kaçmak oluyor.Benden sana tavsiye eski kitapçı falan o tarz yerlerde bul muhabbetlerle ilgili kitap,dergi vb kaynaklar.Baştan sona iyice oku bilgilen.En iyisi böyledir.Hem biraz bilgilenirsin sonra gel beni anla:D
tamamdir abi tavsiyen için saol cidden alicam  :) :)

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Mahsun ECE' Alıntı:
Rica ederim kardeşim, her türlü sıkıntında foruma konu açabilir merağını giderebilirsin. Yada kuşlarla ilgili heyecanını bizlerle paylaşabilirsin.
eyvallah abi iyiki varsin :)